ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Meditatie – Proverbe 3:5

„Încrede-te în Domnul din toata inima ta, si nu te bizui pe întelepciunea ta!” Proverbe 3: 5
   In calatoria ta pe calea vietii, vei intalni si prapastii abrupte. Este foarte important ca atunci cand furtuna sta sa bata si nori acopera cerul vietii tale, sa fii puternic incredintat ca Domnul e acolo si vegheaza ca sa nu ti se intample nici un rau. Apostolul Pavel a fost în mijlocul unor situatii limita în multe momente din viata sa. Insa de fiecare data el si-a amintit de caracterul  si de promisiunile lui Dumnezeu. Astfel, el a reusit sa treaca peste toate circumstantele vietii, avand o credinta puternica.
Daca ai mers împreuna cu Domnul pentru o vreme, atunci stii ca sunt momente cand este foarte greu sa intelegi voia Sa, mai ales cand esti in  situatii de criza.
Astazi vreau sa te incurajez si sa iti spun ca atunci  cand cerul este întunecat, cand tunetele se aud, iar fulgerele te inspaimanta, nu intra in panica! Roaga-l pe Dumnezeu sa te ajute sa privesti dincolo de furtuna si sa-ti amintesti ca El este cu tine, chiar si in mijlocul tuturor acestor necazuri.
Cauta refugiul in Domnul si spune aceeasi rugaciune pe care si David a rostit-o în vremea de necaz:
Ai mila de mine, Dumnezeule, ai mila de mine! Caci în Tine mi se încrede sufletul; la umbra aripilor Tale caut un loc de scapare, pîna vor trece nenorocirile.
DUMNEZEU DA SPERANTA SI PACE CELUI INSPAIMANTAT, NUMAI ATUNCI CAND CEL CE UMBLA CU DUMNEZEU SE INCREDE ÎN AJUTORUL LUI DUMNEZEU SI-L FACE PE DUMNEZEU TURNUL SAU DE SCAPARE.

Trimite si altora linkul acestui  articol:

Editorial scris de Claudia Mihaiescu© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Claudia, Te astept in fiecare Marti

Crestin Total recomanda :

www.portileraiului.roKerigma.ro www.liferomania.ro www.vilaelim.ro www.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.ro www.sufletsilumina.ro

Related Articles

One Comment

  1. Doamne ajuta-ne sa ramanem intotdeauna la umbra aripilor Tale.
    Fii binecuvantata surioara si Domnuu sa te intareasca sa ramai pe cale ca sa poti sa-l slujesti toata viata ta so sa poti sa scri cat mai mult pe acest site unde multi au nevoie de Dumnezeu.
    Domnu sa se foloseasca de tine.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: