A PLECAT LA DOMNUL

Video: Înmormântarea pastorului și a fiului său găsiti mort într-o dubă incendiată


capture-20130809-194527

I-au plans sute de oameni ramasi cu multe intrebari fara raspuns. Din pacate, ancheta tragediei lor, bate pasul pe loc. Cei care i-au torturat si ucis sunt liberi.

E greu sa descrii in cuvinte ce simte o mama care isi conduce singurul fiul pe ultimul drum. Si in aceeasi zi se desparte pentru totdeauna si de sotul ei. La Bistrita, pastorul numit si „ingerul copiilor orfani”, dar si baietelul sau de 9 ani au fost inmormantati.

Putin dupa ora 12 la Capela din oras s-au strans peste o mie de suflete, oameni veniti din toate colturile tarii sa fie alaturi de familia indurerata. Au plans si s-au rugat pentru pastorul Adrian Blaga si fiul sau plecati mult prea devreme. In mintea tuturor au ramas cuvintele lui :”ce mult ajuta sa stiu cine sunt. Sa fiu acoperit. Inima sa-mi fie protejata, organele vitale sa-mi fie protejate sa nu iau o lovitura care sa ma scoata din lupta..care sa ma distruga.”

N-a fost sa fie asa. Astazi oamenii n-au mai venit sa ii asculte predicile asa cum o faceau odinioara sorbind cuvintele lui, ci ca sa isi ia ramas bun. Toti parca strigau in cor „nu e drept”. Nici el, nici Timotei, fiul sau nu meritau o asemenea soarta. Sa fie ucisi cu bestialitate departe de casa, incendiati si mai apoi abandonati pe un camp din judetul Satu Mare. Sleita de puteri mama lui Adrian Blaga a strans in maini ore in sir fotografia copilului ei iar sotia pastorului nu s-a dezlipit de langa sicriul unicului ei fiu.

13 ani pastorul a ajutat sute de copii orfani si inca mai avea energie. Cumplit este ca barbatul a vazut cu ochii lui cum baiatul sau piere. Tatal nu a murit de la rani, s-a stins de la fumul focului pus de faptasi. Sotia lui Adrian Blaga traieste de marti clipe greu de indurat pentru orice pamantean. Socul la aflarea vestii a adus-o direct in spital, iar azi a venit despartirea.

Oamenii prezenti la funeralii ar fi dorit sa afle raspunsuri insa acestea intarzie sa apara. Ieri oamenii legii au dat de inteles ca ancheta este ingreunata.

sursa: stirileprotv.ro

Pe Crestin Total – www.crestintotal.ro au aparut mai multe articole despre pastorul bistriţean ucis cu sânge rece, împreună cu fiul său. Mai jos sunt titlurile aparute SAU CLICK AICI

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. Psalmul 12:1 Vino in ajutor, Doamne, caci se duc oamenii evlaviosi, pier credinciosii dintre fiii oamenilor.!!!Amin!Amin!

    Vino Doamne si fa lumina sa nu se bucure vrajmasul de crima ,sa aduci necaz si vina peste omul cu pricina.Sa plateasca cu insasi viata lui s-au a lor ,necazul si suferinta pricinuita credinciosilor nevinovati ,care in lumina au umblat .Nelinistea sa ii cuprinda sa dea socoteala pentru a lui s-au a lor vina .Cazul sa prinda lumina ,ura omului pentru crestinii pocaiti ii de vina,lacomia s-au invidia ,?!!! oricare ar fi ,Doamne nu ii mai lasa liberi sa faca si alte crime si groaze intre ai Tai copiii nevinovati !
    Dumnezeu sa va ajute in descoperirea criminalului (lor).

  2. Dumnezeu sa binecuvinteze familia indurerata.E atat de trist ce se intampla in ziua de azi.Oameni atat de minunati pleaca din aceasta lume.Oameni care dac numai rau traiesc bine.Intr-o zi se v-a face dreptate Dumnezeu vede tot ce se intampla.
    M-a intristat mult aceasta veste trista.
    Dumnezeu sa le dea putere familiei.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: