A PLECAT LA DOMNUL

Ipoteza că pasorul şi-ar fi putut ucide fiul este exclusă!

Presa bistriţeană şi cea naţională a relatat pe larg informaţii legate de asasinatul în care şi-au pierdut viaţa Adrian Blaga şi fiul său în vârstă de 9 ani, Timotei. Încă trupurile celor doi nu au fost puse în pământ şi pseudo- jurnaliştii au aruncat petardele ce ar fi trebuit să le ridice ratingul pe seama acestui caz. Fără pic de săbuinţă au preluat informaţii pe care apoi le-au trunchiat şi aruncat pe piaţă, dar nu au stat o secundă să pună într-un registru logic şi argumentat detaliile, astfel încât să nu lase să planeze dubii asupra variantelor de scenariu.

asasinul-pastorului-adrian-blaga-i-al-fiului-s-u-timotei-a-b-ut-bere-i-a-fumat-dup-ce-i-a-h-cuit-pe-cei-doi-44774-micaDin punctul meu de vedere şi pe baza informaţiilor pe care anchetatorii le-au făcut publice, varianta că Adrian Blaga şi-ar fi ucis fiul , după care şi-a incendiat maşina şi s-a sinucis NU SE SUSŢINE! Este o pură speculaţie făcută de neaveniţi şi care nu face decât să demonstreze că în fuga după prim-plan, orice speculaţie este binevenită.

Revenind la anchetă, procurorii spun răspicat că în acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav. Totodată, deşi datele făcute public din anchetă sunt insuficiente pentru noi, sunt totuşi elocvente pentru a scoate din ecuaţie scenariul mai sus amintit.

De ce spun că această variantă este o speculaţie ce n-are nimic de a face cu faptele? Pentru că nu exista un MOBIL ca tatăl să îşi ucidă copilul- indiferent de conexiunile forţate, făcute cu postările pe facebook ale tatălui- şi nici nu s-a găsit arma crimei. Băiatul a decedat în urma loviturilor multiple aplicate cu un obiect contondent şi al secţionării cu un obiect ascuţit al gâtului. La fel şi tatăl său, chiar dacă decesul lui a survenit ceva mai târziu. OBIECTUL ASCUŢIT cu care a fost secţionat gâtul victimelor NU A FOST GĂSIT de către anchetatori! La fel obiectul contondent cu care i-au fost aplicate lovituri minorului! În consecinţă, cuţitul sau sabia de care s-au folosit criminalii- pentru că înclin să cred că au fost cel puţin doi ucigaşi- nu a rămas în preajma cadavrelor, lucru plauzibil, deoarece orice criminal încearcă să îşi şteargă urmele cât mai bine.

Mai degrabă, aş sugera ipoteza că asasinatul a fost unul premeditat în care sunt implicaţi cel puţin doi agresori. Probabil că în timp ce unul din ei a rămas cu copilul în sau lângă vehicul şi l-a ucis pe Timotei, celălalt a fost plecat împreună cu Adrian , pentru un anumit motiv, undeva pe câmp. La întoarcere, cei doi l-au înjunghiat in gât pe Adrian şi, cât încă acesta mai respira, au urcat corpurile în partea din spate a maşinii, apoi au incendiat-o şi au părăsit în grabă locul faptei, având asupra lor şi arma sau armele crimei. MOBILUL în acest caz ar putea fi cel al jafului. Faptul că maşina nu a ars în totalitate demonstrează faptul că în graba lor ca să nu fie prinşi asupra faptei- criminalii n-au mai avut timp să se asigure de incendierea totală. Probabil au lăsat uşile închise, iar în lipsa oxigenului, focul nu s-a propagat şi în partea din spate a maşinii.

Sper să aflăm adevărul cât mai repede şi făptaşii să fie prinşi. Iar celui care l-a ucis pe Timotei îi doresc să putrezească în temniţă. Sau poate reintroducem în legile României pedeapsa cu moartea? Sau sună politically incorrect?

– Sursa: newsbn.ro/ipoteza-ca-adrian-blaga-si-ar-fi-putut-ucide-fiul-este-exclusa/

totul1totul1

Pe Crestin Total – www.crestintotal.ro au aparut mai multe articole despre pastorul bistriţean ucis cu sânge rece, împreună cu fiul său. CLICK AICI

 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. sunt socata….si sunt deacord cu ultimele relatari….sa fie prinsi si sa primeasaca inchisoare pe viata pentru fapta lor….ce inima pot sa aiba asemenea oameni care au putut face asa ceva? ce au avut cu bietul copilas….Doamne ai mila de ei daca mai poti face asta….Domnul s-o intareasca pe mama copilului….ce durere….am plans eu si ma simt groaznic dupa ce am vizionat filmuletele si pozele….dar ea….Doamne lucreaza tu…

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: