EDITORIALE

Dumnezeu vindecă orice…

bogatAzi suntem, mâine suntem doar un abur. Cam aşa se traduce viaţa de aici. Astăzi îl îmbrăţişezi pe cel din biserică, mâine afli că e la spital în comă. Pleci de acasă şi nu ştii dacă te mai întorci. De aceea este bine să pleci cu Dumnezeu în tine. Atât timp cât eşti cu El, poţi fi liniştit oriunde, dar este important să lăsăm ceva în urma noastră. Şi atât timp cât încă respirăm, avem dreptul să credem într-o minune pe care Hristos o poate face oricând. Ce nu se poate la oameni, se poate la El. Trebuie doar să Îl chemăm cum L-a chemat orbul. Trebuie doar să ne oprim cum s-a oprit Isus. Trebuie doar să dorim şi să credem în minune cu tot dinadinsul şi să nu uităm apoi, că trebuie sa-L lăudam pe El pentru minunea înfăptuită. Şi orbul vindecat L-a slăvit.

Ca şi creştini autentici, noi ar trebui să fim specialişti în imposibil. Când tot ce înseamnă omenesc îşi consumă limita, noi să o depăşim cu Dumnezeu. Fără Hristos, n-aş putea dormi noaptea. Aş sta treaz ca să-L găsesc câtă vreme se poate găsi. Poţi să ai bani şi case şi maşini, insule poţi să ai. Când vine o boală peste tine, banii se devalorizează, nu ei te ţin în viaţă. Ai da orice ca sănătatea să îţi vină înapoi atunci când doctorii nu îţi mai dau credit. În aceste situaţii critice, tot ce poţi da pentru şansa aceea este inima ta lui Hristos.

Mântuirea ta l-a costat pe El. El a purtat pe cruce şi bolile tale. La Dumnezeu întodeauna mai este o licărire de speranţă. Singurul care poate face minuni este Hristos. Nimic nu se poate fără El, dar cu El se poate totul. Cu El, “totul” nu este relativ, ci absolut, perfect… Atunci când a vindecat orbi, au văzut în mod cert perfect, mai bine decât cei care priveau de zeci de ani şi tot praf şi gunoi vedeau. Atunci când a vindecat leproşii, sigur erau mai curaţi decât toţi ceilalţi oameni care nu au fost vreodată plini de lepră. Atunci când a inviat morţii, erau perfect sănătoşi, mai sănătoşi decât cei în viaţă. Dumnezeu nu face lucruri pe jumătate. Dumnezeu te poate învia din păcate la o viaţă sfântă şi îţi poate vindeca orice boală. Te întreabă şi pe tine ca pe orbul din Scriptură, “Ce vrei să-ţi fac?” Ai grijă ce ceri, pentru că El e specialist în perfecţiune.

                                                                                                                      Alexandru Fintoiu – ciresarii.r0

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: