ANUNTURIPrezentari: Librariact.ro

Cand Dumnezeu iti sopteste numele. O noua carte scrisa de Max Lucado

Cand Dumnezeu iti sopteste numele-500x500Asculta. Iți auzi numele? Dumnezeu l-a inscris in palma Sa. Numele tau se afla pe inima și pe buzele Lui. Ce incurajare, nu‑i așa? Poate ca ți-ai vazut numele afișat in locuri speciale. Pe un premiu sau o diploma sau pe ușa unui birou. Sau poate ca ți-ai auzit numele rostit de oameni cu vaza. Dar sa te gandești ca numele tau este pe mana lui Dumnezeu și rostit de buzele lui Dumnezeu… oare chiar e posibil?

Sau poate ca numele tau nu a fost niciodata onorat. Nici macar nu-ți amintești sa-l fi auzit rostit cu drag de cineva. Daca așa stau lucrurile, poate ca iți vine greu sa crezi ca Dumnezeu ar avea cunoștința de numele tau. Da, de numele tau. Și nu doar numele pe care-l porți acum, ci chiar și acela pe care il are pregatit pentru tine. El iți va da un nume nou…

Insa este adevarat. In Biblie și in circumstanțele vieții tale, El iți șoptește numele cu dragoste. Cu tandrețe. Cu rabdare, dar fara incetare.

buton_comandaCumpara aceasta carte CLICK AICI sau pe Librariact.ro . Va asteptam pentru comenzi pe www.librariact.ro se pot face si comenzi la telefon 0763 630345 sau pe mail librariact@yahoo.ro

In paginile acestei carți te vei intalni cu relatari cunoscute din Biblie sau izvorate din viața cotidiana. Cele mai multe dintre ele vorbesc despre oameni care sunt pierduți… sau trudiți… sau descurajați – la fel ca tine. Daca le vei permite, aceste relatari vor spune povestea vieții tale.

Așadar, asculta cu atenție. Numele pe care il auzi este intr-adevar numele tau, iar Vocea care-l rostește este mai plina de dragoste decat ai indraznit vreodata sa visezi. Asculta. Și invața sa speri din nou.

Max Lucado este autorul a peste 50 de carti, publicate in peste 28 de mili­oane de exemplare. Revista Christianity Today l-a numit „Pastorul Americii“, iar in 2005, revista Reader’s Digest l-a prezentat drept „Cel mai bun predicator din America“. El participa la diverse emisiuni de tele­viziune, iar cartile sale se afla cu regularitate pe lista de bestselleruri a ziarului New York Times.

Max este casatorit cu Denalyn si au impreuna trei fiice: Jenna, Andrea si Sara.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: