EDITORIALE

Pianist orb: „Dumnezeu este vederea mea” (video)

carlos_ibay_400Pianistul şi tenorul Carlos Ibay (33 de ani) nu s-a născut orb, dar a rămas fără vedere din cauza excesului de oxigen din incubatorul în care a stat trei luni după ce s-a născut. Experienţa nu l-a făcut un om posac, ci un iubitor de muzică, care Îl laudă pe Dumnezeu cu fiecare ocazie.

Dragostea lui pentru pian a început din copilărie, când a reuşit să redea perfect şi chiar din prima încercare o melodie pe care o auzea frecvent, la una dintre jucăriile sale preferate, un trenuleţ. Atunci părinţii săi i-au cumpărat un pian, la care a început să înveţe să cânte singur, încă de la vârsta de trei ani.

La vârsta de 11 ani, Ibay cânta ocazional la orga din biserica catolică pe care o frecventa împreună cu mama sa, astfel că în ultimii ani credincioşii de la biserica St. Michael, din Annandale, Virginia, nu-şi pot imagina slujba fără acompaniamentul lui Carlos.

Pasiunea şi bucuria cu care cântă au determinat nu doar o dată pe credincioşi să îi împărtăşească, plângând, că muzica pe care o cântă i-a impresionat profund. „Bunătatea lui Dumnezeu pare să fie reflectată în muzica mea şi aceasta le atinge inima. Dumnezeu este vederea mea”, afirmă cu credinţă Carlos.

sursa: www.semneletimpului.ro

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: