ConferinteEvenimente

Conferinta Kris Vallotton la Cluj Napoca

conferinta_cccaleb_2013Centrul Crestin Caleb din Cluj Napoca, organizeaza „Conferinta cu Kris Vallotton”, in perioada 24-26 iulie 2013.

Participarea se va face in urma inscrierii online si achitarii taxei de participare incepand cu data de 1 mai pana in 30 iunie.

Locurile sunt limitate.

Kris Vallotton este fondatorul si supervizorul Bethel School of Supernatural Ministry in Redding, California. De asemenea, e Lider Senior la Biserica Bethel din acelasi oras, si a facut parte din echipa apostolica a lui Bill Johnson de mai bine de 26 de ani.

El este o voce profetica resunoscuta international, si impreuna cu sotia lui au antrenat, dezvoltat si pastorit echipe profetice si scoli despre supranatural in toata lumea. Este un vorbitor de exceptie, cu viziune si pasiune pentru a echipa generatia tip Elisei pentru vremurile de recolta de pe urma.

--

A scris numeroase carti, cum ar fi best-sellerul Supernatural Ways of Royalty, deasemenea Developing a Supernatural Lifestyle, Basic Training for the Prophetic Ministry, Purity etc.

Pentru mai multe detalii legate de locatie, taxa si inscriere accesati: http://www.cccaleb.com/conferinta-kris-vallotton-romania

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura