ANUNTURIConferinteEvenimente

Voddie Baucham vine la Oradea

Avem plăcerea să vă anunțăm că Biserica Baptistă “Speranța” pregătește din nou două evenimente speciale. Aceste evenimente nu sunt doar speciale, dar sunt deosebite și unice în scurta istorie a bisericii noastre. De fapt, pregătirile sunt în toi. Chiar dacă responsabilitățile sunt multe, entuziasmul nostru este foarte mare cu privire la ceea ce urmează să se întâmple.

De 1 decembrie, când țara noastră va sărbători din nou Ziua Națională, vă invităm să participați la o conferință care poate să ne ajute pe fiecare să facem din România o țară mai bună. Este vorba despre conferința “O familie transformată”. Într-o lume în care conceptul de familie aproape că nu mai are nicio valoare, considerăm că este important să învățăm din nou cum putem să avem parte de căsnicii sănătoase și fericite. Această conferință se adresează familiilor care doresc să aibă o căsnicie fericită bazată pe valori biblice, dar și cuplurilor care se pregătesc pentru căsătorie.
Al doilea eveniment este o întâlnire specială care va avea loc la Sala Sporturilor în data de 2 decembrie. Această întâlnire este un eveniment la care cu siguranță dorești să participi. De ce să participi? Pentru că ziua de 2 decembrie va fi o zi de neuitat. Imaginează-ți mii de oameni care se întâlnesc împreună într-un singur loc ca să laude Numele lui Dumnezeu! Imaginează-ți sute de tineri care cântă împreună cu zeci de instrumentiști într-o atmosferă de nedescris! Credem însă că această întâlnire va fi o întâlnire care îți va schimba viața. Întâlnirea aceasta te va motiva să te gândești altfel la viața pe care o trăiești, te va determina să îți pui întrebări la care poate că ți-a fost teamă să te gândești, te va provoca să iei decizii pe care poate ai fost tentat să le amâni.

Pentru ambele evenimente avem un invitat special în persoana lui Voddie Baucham. Voddie este un cunoscut vorbitor în Statele Unite, specializat pe subiecte de apologetică. A fost invitat special la întâlniri precum Desiring God organizată de John Piper, Shepherd’s Conference organizată de John MacArthur, etc. Voddie este soț, părinte, pastor, autor de cărți, profesor și plantator de biserici. Personal, am avut ocazia să îl ascult de mai multe ori în timpul perioadei de studenție la Seminarul Southeastern din SUA. Voddie are abilitatea de a transmite mesajul biblic într-un mod unic și de a demonstra relevanța Cuvântului lui Dumnezeu în viața de zi cu zi. De fiecare dată când l-am auzit vorbind, am fost provocat, încurajat și zidit de Cuvântul lui Dumnezeu. Experiența de viață a lui Voddie precum și prezentarea clară, concisă, directă a Cuvântului dau naștere unui discurs cât se poate de motivator.

Am spus că aceste evenimente sunt făcute prin credință. De ce prin credință? Pentru că avem credința că o sală mare va fi plină și mii de oameni vor veni împreună cu noi, avem credința că mulți vor fi mântuiți, avem credința că mulți se vor implica, avem credința că și tu vei fi printre cei cărora Dumnezeu le va vorbi, avem credința că Dumnezeu va fi prezent în mijlocul nostru.

Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugam să accesați http://www.voddiebaucham.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: