EDITORIALE

Isus – una din prioritati sau prioritatea?

intrebareContextul in care Dumnezeu se adreseaza poporului Israel este reprezentat de un moment de infidelitate din partea evreilor.Un moment cand Dumnezeu alege sa mustre poporul Israel pentru lipsa de disciplina ,pentru ca se poarta fara frau fata de poruncile Lui, pentru ca L-a dat uitarii in schimbul placerilor de o clipa alegand sa imbratiseze pacatul, si au ales sa priveasca doar la ei fiind privati doar de propriul interes. Astfel Dumnezeu recurge la mustrare intr-un mod cat mai direct.In multe randuri daca privim in Scriptura putem observa faptul ca Dumnezeu face multe chemari la pocainta, incercand sa-I faca pe evrei sa inteleaga ca El este prioritatea si nu una din prioritati.Daca ar fi sa privim la aspectele din viata noastra in care din cele 2 categori L-am include pe Isus…una din prioritati sau prioritatea?Oare in multitudinea activitatior mele inteleg ca Hristos este una din prioritati sau prioritatea?

In viata de zi cu zi,  la scoala,  liceu,  facultate sau locul de munca…il pun pe Isus in varful piramidei activitatilor mele? In ce priveste viata mea imi vad doar propriul interes, prioritatile sau prioritatea?Poporul evreu in multe randuri L-a parasit pe Dumnezeu datorita alegerilor gresite,  alegand chiar sa traiasca in nelegiuire de dragul prioritatilor.
Daca Isus Hristos este una din prioritatile tale si te bucuri experimentand asta, i-ati cateva momente impreuna cu Dumnezeu pentru al lauda folosindu-te de maretia numelui Sau afirmand:”Doamne, Tu esti Calea, Adevarul si Viata, si pe langa toate acestea, Tu ISus Hristos esti prioritatea vietii mele…Daca Isus Hristos nu face parte din ecuatia vietii tale ca fiind prioritatea, ci una din prioritati, e timpul sa faci o noua alegere si sa fii sincer cu tine insuti si cu Dumnezeu.

Pe Crucea din Golgota Dumnezeu nu a vazut prioritatile, El a vazut prioritatea care era salvarea lumii prin jertfa propriului fiu.Astazi tu si eu suntem datori sa stablim prioritatea si prioritatile.

Pentru tine ce este Isus..una din prioritati sau prioritatea?

Costel Alexandru pentru Crestintotal.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: