EDITORIALE

Devoțional | Îndemnați-vă unii pe alții

Să veghem unii asupra altora, ca să ne îndemnăm la dragoste şi la fapte bune. – Evrei 10:24

Am trei prietene cu care uneori iau masa sau mergem la cafea. De obicei, vorbim despre lucrurile pe care Domnul le-a pus pe inima noastră să le facem sau despre idei creative și moduri noi prin care să fim o binecuvântare. Cred că astfel de conversații sunt plăcute înaintea lui Dumnezeu.

Nu este nouă ideea de a-i încuraja pe alții pentru a face fapte bune. Evrei 10:24 spune că ar trebui să luăm în considerare a ne încuraja unii pe alții la dragoste și la fapte bune. De fapt, ar trebui chiar să studiem și să ne gândim cum am putea să îi îndemnăm pe alții să facă fapte bune și lucruri pline de dragoste, prin care să-i ajute pe semenii lor.

A-L urma pe Dumnezeu este un lucru măreț, dar am constatat că este mult mai plăcut când faci acest lucru alături de prieteni. Doresc să te provoc să găsești oameni care gândesc ca tine și care doresc să Îl urmeze pe Dumnezeu. Planificați întâlniri în care să găsiți împreună căi practice pentru a trăi viața de credință. Găsiți moduri în care să-L puteți sluji pe Dumnezeu împreună, trăind în dragostea Lui.

Citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13324-devotional-indemnati-va-unii-pe-altii-2?fbclid=IwAR2R9VKFaRtlQAWNSlI9ocT8-oYCHpySl3DamLb89ieUdES2-DjEZea-eRE

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: