ANUNTURI

Seria ‘Faptele credintei’ – autor Janette Oke & T. Davis Bunn

Sotia centurionului - Seria 'Faptele credintei', vol. 1-228x228Aceasta serie contine 3 carti si poate fi cumparate de AICI CLICK . O povestire exhaustiva a evenimentelor dramatice cuprinzand originea crestinatatii — si povestea adevarata a lui Leah, constransa intr-o logodna pe care nu a vrut-o niciodata, atrasa de o credinta pe care nu a dorit-o niciodata…
Cand membrii familiei ei si-au pierdut sanatatea si puterea pentru totdeauna, Leah este trimisa la Pontius Pilat in speranta ca el ar putea sa-i aranjeze o casatorie avantajoasa.
Dar, in ciuda infatisarii logodnicului ei si a pozitiei lui bune, Leah vede viata ca sotie a centurionului ca pe o soarta mai rea decat moartea.
Comandant al garnizoanei de langa Galileea, Alban ravneste ca, intr-o buna zi, sa se vada pe scaunul puterii — chiar la Roma. Nerabdator sa-si incerce norocul, el accepta provocarea vietii lui, una care ii va pune cariera, convingerile si chiar viata in primejdie.
Dar, cand moartea unui rabin oarecare, al carui trup e de negasit, ii constrange pe Leah si pe Alban sa caute raspunsuri, ceea ce vor descoperi schimba totul.

Citeste mai multe detalii click pe cartile de mai jos

Sotia centurionului - Seria 'Faptele credintei', vol. 1-228x228Flacara ascunsa - Seria 'Faptele credintei', vol. 2-228x228Drumul spre Damasc - Seria 'Faptele credintei', vol. 3-228x228

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d