ANUNTURIStiri

Tabara pentru persoane cu dizabilitati la Sinaia

stire_107198In mod cert, pentru persoanele aflate in diferite stari de dizabilitate sau cu serioase afectiuni locomotorii, orice zi petrecuta in afara domiciliului poate fi considerata o mare binecuvantare. Desigur, astfel de ocazii nu sunt prea multe, deoarece orice deplasare in afara casei presupune un ajutor din partea altor persoane, resurse financiare si un efort personal din partea persoanelor bolnave care, de cele mai multe ori, devine istovitor.

In alta ordine de idei, in contextul unei societati egocentice si, prin urmare, cu preocupari vizand doar satisfacerea propriilor interese si placeri, o tabara pentru persoanele cu dizabilitati, bazata pe sprijinul unor persoane sanatoase si cu inima mare, este o adevarata minune. O minune pe care Dumnezeu insusi o face prin oameni dispusi sa jertfeasca din timpul lor, din resursele lor si care sunt bucurosi sa ofere o mana de ajutor celor care nu se pot deplasa asemenea oamenilor sanatosi.

Desigur, cuvintele de mai sus se potrivesc si Taberei organizate in perioada 14 – 20 aprilie 2013 la Sinaia, Cabana Ohana, situata in vecinatatea hotelului Mara, unde un numar insemnat de persoane cu handicap vor petrece aceasta perioada in studierea Cuvantului lui Dumnezeu si in partasie sfanta, imbarbatandu-se si incurajandu-se unii pe altii pe calea credintei.
Pentru mai multe detalii privind organizarea acestui eveniment, dar si pentru suport financiar din partea celor care sunt calauziti sa sprijine aceasta tabara, este pus la dispozitie numarul de telefon 0724 775 082.
Fie ca, prin sprijinul celor care ii inteleg si ii iubesc pe acesti oameni cu probleme de sanatate, niciunul dintre ei sa nu poata spune, asemenea paraliticului din Evanghelia dupa Ioan (cap5, vers.7), “Doamne, nu am pe nimeni”!

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Pentru prima data,am vazut pe Crestin Total ,anunt de acest gen.Slavit sa fie Domnul, pt oamenii care se mai gandesc si la noi,persoane dizabile.Ne-am bucura foarte mult ,ca aceste tabere sa fie si pe perioadele de vara(chiar dacav-om suporta noi costul) pt ca nu toti putem iesii in aceasta perioada. Multe binecuvantari celor ce se gandesc si la noi

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d