EDITORIALE

Așteptări realiste

„Dar Isus nu Se încredea în ei, pentru că îi cunoştea pe toţi.”-Ioan 2:24

Dumnezeu a văzut și a încercat totdeauna să scoată ce e mai bun din noi. Când oamenii L-au dezamăgit, nu le-a răspuns cu mânie sau după cum meritau.

 „Pe când era Isus în Ierusalim, la praznicul Paştilor, mulţi au crezut în Numele Lui; căci vedeau semnele pe care le făcea. Dar Isus nu Se încredea în ei, pentru că îi cunoştea pe toţi. Şi n-avea trebuinţă să-I facă cineva mărturisiri despre niciun om, fiindcă El însuşi ştia ce este în om.”-(Ioan 2:23-25)

Isus a cheamat mereu oamenii să trăiască la standarde înalte, dar știa că ce puteau ei cel mai bine, era imperfect. Și tu trebuie să-i înțelegi pe cei pe care îi iubești că nu sunt perfecți și să-i tratezi ca atare. Nu există relații perfecte, vecini perfecți, biserica perfectă, jobul perfect. Dumnezeu știe doar că ne-a dat instrucțiuni cum să ne purtăm cu cei care ne-au dezamăgit: „Purtați-vă (îndură, îngrijește) poverile unii altora și defectele supărătoare și astfel să împliniți legea lui Cristos”- Gal.6:2AMP.

Aceasta este legea lui Cristos: „iubiți-vă unii pe alții, așa cum Eu v-am iubit.” – Ioan13:34. Ca să iubești ca Isus, trebuie să iubești fără condiții și fără să pui presiune pe ceilalți. E mai ușor să vorbești despre cum trebuie tratați oamenii, decât să punem în aplicare. Dar El niciodată nu te pune să faci ceva fără să-ți dea abilitatea și harul de a împlini acel lucru. Și în acest proces, devenim mai asemănători cu El.

SURSA:  www.flacarainchinarii.romm

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: