EDITORIALE

“Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si in traista”

“Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si in traista”, este probabil bine cunoscuta vorba a romanului, pe care o tot aminteste, dar nu prea o foloseste.Poti vedea in diferite contexte ale vietii tot felul de oameni care vor sa izbuteasca in anumite lucruri, vor anumite beneficii, fara sa miste un deget, iar romanul bun cunoscator,  aplica “formula magica”

Asa o fi si la crestini?

Pai..is oameni si ei, nu? Nu-i o mandrie sa te gandesti la acest tablou, ca si un crestin traieste dupa o vorba ca si aceasta,  asteapta totul ca din cer…dar tot asteapta…

Nu vreau sa ma leg de aspectul acesata, imi sta in minte un alt aspect…faptul ca unii crestini chiar se regasesc intr-o viata de credinta mediocra, si sunt impliniti.Pe celalata latura, traiesc o viata de credinta mediocra, dar parca vor ceva mai mult..dar nu fac nimic.

Nu sunt un legalist, si nici un critic desavarsit, dar ma tot intreb de ce rugaciunile sunt intaltate catre cer cu atata patos, dar nimeni nu face nimic.De ce vrem schimbare fara sa miscam un deget?

--

Oare crestinul “sufera” de acel spirit de favoritism, in care crede ca totul i se cuvinte pricina pozitiei ce o are, dar nu face nimic?

Vreau vindecare de problema care o am, dar nu caut ajutor..

Vreau eliberare din robia pacatului, dar las ca ma vindeca Domnu si asa

--

Vreau iertarea pacatului, dar nu marturisesc si ma las de pacat

Mai spuneam si in alte contexte, posibil ca unii crestini sa isi ghideze viata dupa principia biblice  si termini cat mai teologici, mai sofisticati, dar viata le ramane inca inabusita…

Pot fi multe exemple in Scriptura in care Dumnezeu ne asigura ca daca ne vom face partea noastra, El o va face pe a Lui.Privesc la inviera din morti a lui Lazar, cand Isus a ajuns la mormant, cei care au dat piatra la o parte au fost oamenii, nu Isus.”DATI VOI PIATA LA O PARTE”, cu alte cuvinte, faceti voi partea voastra,  iar de Lazar ma ocup Eu.

Imi place vorba unora care te motiveaza intr-un spirit barbatesc” Pune osul la treaba”.Cred ca asta vrea  Dumnezeu si de la noi, sa fim activi, si sa facem ce tine de noi cat mai bine, ca El sa faca partea Lui.

Retine: Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si in traista!

Scris de Costel Alexandru pentru Crestintotal.ro

anigif-400x110

Banner sbro.ro /

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.
Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.
Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313
+40.742.684.415

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: