ANUNTURIEDITORIALE

Romania la rascruce – alege viata si binecuvantarea

2-6_romania-la-rascruce_250Anul 2012 a fost unul dintre cele mai dificile perioade pentru România, aducându-ne ca națiune, acum la sfârșit de an, în valea deciziilor.

Dezbinarea și confuzia la nivel politic, tensiunile între lideri, partide și organizații, sunt o reflectare în plan natural a lipsei de unitate în Trupul lui Cristos din România.

Subminarea statului de drept, clătinarea autorității instituțiilor statului, distorsiuni în echilibrul și distribuția de putere în conducerea țării, parlament, justiție, guvern, instituția prezidențială, sunt o reflectare a crizei de autoritate în structurile spirituale din biserică.

Criticismul, denigrarea liderilor din zona politico-administrativă, vorbirea de rău și focalizarea pe defecte sunt o reflectare a lipsei de respect și de onoare a autorității liderilor spirituali din biserică.

Criza financiară acută, absorbția redusă a fondurilor europene și chiar blocarea lor, rezerva investitorilor străini, diminuarea fondurilor destinate investițiilor, prin scurgeri în buzunarele firmelor „căpușă”, corupția, traficul de influență și noțiunea de „șpagă” sunt o consecință a lipsei de preocupare a bisericii pentru învățătură și disciplină spirituală în domeniul zeciuielii, dărniciei, a semănatului în Împărăția lui Dumnezeu.

Cochetarea cu forme de ocultism, începând de la „nevinovatul” horoscop, tolerarea unor păcate evidente în societate de dragul alinierii la valorile occidentului, imoralitatea adusă la extrem și vândută pe canale media, arată că biserica încă nu s-a ridicat la o poziție fermă, radicală, împotriva a tot ceea ce necinstește pe Dumnezeu.

Resemnarea, vorbe de desconsiderare aruncate peste țară, lamentarea, autocompătimirea ca indivizi și ca popor, fuga multora în străinătate, necrezând că ceva bun se mai poate întâmpla în România, reflectă lipsa de credință a noastră, a credincioșilor, în planul lui Dumnezeu pentru noi ca națiune, în puterea Lui de a transforma orice situație dificilă într-o binecuvântare, în abilitatea Lui de a deschide zăgazurile cerului pentru a-i binecuvânta pe cei ce se încred în El.

Situația pentru România în acest moment de criză majoră stă în mâinile Bisericii din România. Responsabilitățile nu sunt la politicieni, soluțiile nu vin de la Consiliul Europei, viitorul nu se hotărăște la sfatul vrăjitoarelor, ci Domnul așteaptă o decizie majoră a Bisericii în aceste săptămâni de sfârșit de an 2012.

E un moment al pocăinței pentru greșelile noastre, ale înaintașilor noștri, ale liderilor care au condus țara până în acest moment.

E un moment în care să strigăm la Domnul cum n-am mai strigat.

E timpul să ne rugăm ca Domnul să pună în fruntea țării, la aceste alegeri, oameni după voia Lui.

E un moment în care să anticipăm în credință intervenția Sa miraculoasă, să-L lăudăm pentru tot ce a făcut pentru noi ca popor și pentru planul măreț pe care îl are pentru România acum la sfârșitul vremurilor.

E un moment în care armata de mijlocitori, închinători, lucrători, lideri, pe care Domnul a pregătit-o în acești ani să audă vocea Lui, să se sincronizeze și să intre în bătălie pentru ca zidurile care încorsetează țara să cadă și România să intre în destin.

Să nu ratăm acest moment al cercetării și să alegem viața și binecuvântarea.

Luna NOIEMBRIE este DECISIVĂ în bătălia pentru România. E timpul să ne trezim și să luăm țara în stăpânire prin rugăciune și post, prin proclamarea Scripturii și laudă, cu mulţumiri și recunoştinţă la adresa Domnului. Să continuăm să ne învoim ca în fiecare zi de VINERI, până la alegerile din 9 decembrie, să ne unim în POST și RUGĂCIUNE pentru România, pentru alegeri, pentru protecția, siguranța și stabilitatea țării.

Vă reamintesc cuvântul profetic primit în luna martie „Dumnezeu va începe să ridice lideri creștini care vor conduce această națiune într-o manieră creștină, astfel încât națiunea română să fie într-adevăr o națiune creștină, a lui Dumnezeu. Poate spuneți în inima voastră: „Cum se vor putea întâmpla toate lucrurile acestea?” Îl aud pe Duhul Sfânt vorbind: „EU pot face orice, dacă voi veți crede! Veți vedea slava lui Dumnezeu…..” Și ultimul cuvânt întotdeauna îl are Dumnezeu!

Să ne rugăm pentru continuarea procesului de curățire a clasei politice și pentru alegerile din decembrie. Să ne rugăm ca dreptatea lui Dumnezeu să se manifeste în România în mod vizibil, prin surprize mari și răsturnări de situaţii, prin demascarea corupţilor si ridicarea celor integri. Să ne rugăm pentru viitorii parlamentari, pentru discernământ, vedere clară, integritate, curaj, chibzuintă în administrarea lucrurilor încredințate lor, smeriți și cu frică de Domnul, oameni cu dragoste de țară, cu un duh al slujirii – oameni noi la vremuri noi.
Să ne rugăm pentru:

  • Stabilizarea țării – pe plan intern și în relațiile cu celelalte țări, cu UE, cu organisme internaționale, pentru protecţia naţiunii, a teritoriului ţării, a structurilor de autoritate, a statului de drept.
  • Oprirea acțiunilor reţelelor ascunse de putere care vor să controleze resursele ţării și deciziile politice și pentru anihilarea planurilor diabolice de jefuire a ţării, de a provoca destabilizarea României – politică, economică, financiară, socială, de a dezbina românii.
  • Demolarea mecanismelor corupţiei, fraudei, minciunii și manipulării din România
  • Situația economică a țării, pentru investiții, pentru deblocarea fondurilor europene destinate României, pentru intervenția și mila lui Dumnezeu care să ne protejeze în aceste furtuni economice și sociale
  • Nimicirea legăturilor de ură și dezbinare de peste mințile și inimile românilor și restaurarea solidarității naționale
  • Duhul unităţii să vină peste români, şi 1 Decembrie să fie cu adevărat Sărbătoarea Unităţii Naţionale!
  • Luna decembrie să fie luna marilor răspunsuri de la Domnul – naștere din nou pentru mulți români care să-L aleagă pe Isus ca Domn, și un Parlament și un Guvern dupa planul Domnului pentru noua etapă din evoluția României

Te chemăm, Doamne Isuse, în ajutorul României! Vino, Doamne Isuse!

Citeste mai mult la http://www.alfaomega.tv/stiri/articole-revista-alfa-omega-tv-magazin/1124-romania-la-rascruce-alege-viata-si-binecuvantarea#ixzz2DgLJ5NSn

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: