EDITORIALE

Esti tu o lumina pentru cei din jur?

O cisterna a fost încarcata cu vopsea pe care urma sa o transporte la o fabrica din New York. Atunci cand masina a ajuns în aceasta fabrica, a fost dirijata spre o hala fara geamuri. Soferul s-a speriat cand a observat ca dupa ce a intrat înauntru, usile au fost imediat închise. Cand au venit specialisti ce lucrau aici, acestia au deschis capacele cisternei, si purtand un echipament de protectie special, au luat o sticluta pe care au turnat-o în fiecare rezervor.

Aceasta sticluta continea „radiu”. Prin acest proces vopseaua devenea luminiscenta. A ramas în aceeasi cantitate, aceeasi culoare, dar a capatat alte proprietati. Acum putea sa reflecteze lumina. Devenind luminiscenta vopseaua acum era folosita pentru marcajele de pe autostrazi. Prin intermediul omului, caracteristicile vopselei au fost schimbate, iar prin acest proces tehnologic, vopseaua a început sa lumineze în întuneric.

În acelasi fel Duhul Sfant, lucreaza în viata noastra, transformand-o pentru a deveni o lumina a lumii. Esti tu o lumina care sa transforme întunericul acestei lumi?

sursa: cuvdumnezeu.blogspot.ro

   

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.
Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.
Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313
+40.742.684.415

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

  1. In niciun caz noi nu sintem lumina –-sintem doar mici oglinjoare care lumineaza in jur daca sunt indreptate catre sursa LUMINII –ISUS Hristos. Deviate doar cu citeva fractiuni de grad– devin inutile.– Galateni 2-20

  2. @ Mike
    – Nu despre ISUS- LUMINA e vorba aici,….ci a fi lumina`pentru cei din jur… „…acum SUNTETI LUMINA in Domnul„..[ Efes 5;8 ]

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: