EDITORIALE

„Pocaitii” revin cu un videoclip si cu un album…va place „Pocaitii”?

Pocaitii revin cu un videoclip si cu un album „Inima de Titan”. Lansarea va avea loc in Bucuresti 14 Martie urmat de un turneu national. Pentru detalii acceseaza www.pocaitii.ro

Undeva intr-un orasel marginas de pe malul Dunarii exista
un laborator secret in care se lucreaza de mai bine de 18 luni la cea mai devastatoare bomba
fonica. Unii cred ca ar putea fi vorba de pornirea unui razboi spiritual de mare amploare. Cert este ca s-a pus
la punct o formula menita sa ridice si sa intareasca marginile lumii spirituale. Unda de soc va produce o rasturnare de situatie inspre centru avand la baza o tactica deosebit de complexa cu elemente din a IV-a dimensiune geometrica.
Nume de cod: INIMA DE TITAN !Imaginile video surprinse din laborator confirma faptul ca avem de a face cu o grupare de ingineri profesionisti activand sub numele de Pocaitii; printre care se numara: Poca, Benyo, Dany, DJ Linus si altii ce urmaresc sa detoneze intreg teritoriul Romaniei.
 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

15 Comments

 1. Dragi mei frati, trupa „pocaiti” (astia numa pocaiti nush),numa pt Dumnezeu nu canta,ci pentru firea pamanteasca.Pocainta din ziua de azi a ajuns o pocainta moderna,dar nah fiecare isi ia rasplata.

  Nimeni nu poate sluji la doi stapani,ori lasam lumea asta in totalitate,ori slujim celui rau.

 2. ma frate cum vb si mai aduci aminte si de biserica doamne pocaiti nostri ceau ajuns…

 3. fanatici rau….daca tot zic ca il slavesc pe Dumnezeu..atunci sa isi scoata sapca din cap cand zic ca il slavesc pe Dumnezeu…sa eliminele dansurile alea ce servesc pentru firea pamanteasca si sa scoata luminile alea…ca zici ca esti intr-o discoteca!!!!

 4. vb de pocaitii ca sunt najpa cand u injurii pe site ?……….nu mai intra pe siteul asta ma ca u nu esti crestin………si „pocaitii” fac si ei ce poate……..asta e stilul lor nui judecati voi ii judeca DUMNEZEU………..si atentie mare la gura ……. tinetii frau!!!!

 5. bai omeni buni isus va iubesta nu uitati a murit pe lemnul cruci ca noi toti sa fimi iertati si sa fim mantuiti isus ba iubestye amin

 6. nul loati pe dumnezeu chip de ras ca nu stiti ce se va antmpla cu voi

 7. Pace…Domnul sa va binecuvinteze pe toti …is pocaitii BUNI sau RAI??…nu stiu ,oricum nu’s rai…au melodii care misca ,am auzit ca multi s au predat Domnului la muzica lor…,poate alte melodii is cam exagerate ..cu dansu’ si alea… si ar trbui ,zic eu,sa nu mai faca melodii „impotriva biserici” ca lumea de afara sa nu creada ca pocaitii se mananca ca cainii si sa faca mai multe melodii de astea despre Mantuire…

 8. Ke mai komentari in lok sa il laudati pe Creatorul pe Cel ce va dat viata ! DOMNUL ISUS SA VA BINEKUVINTEZE PE TOTI CEI CARE NE Judecati pe noi kei kare ne straduim si dorim sa fim pokaiti si plakuti DOMNULUI ISUS :)**¤

 9. – Pe la 1:45 invart un disc LP cu mana, -ca in:Dj Vasile.!-… Ar putea fi macar …originali, daca v-clipul lor dureaza cat un stranut …De fapt : CUI SE ADRESEAZA ASTIA ??…cred ca au gresit ,,adrisantul„……..

 10. super tare ascult hip hop .sunteti tari continuati tot asa .inca odata va felicit .

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: