EDITORIALE

Esti un exemplu de urmat?

Farul ce anunta popozitia uscatului pentru navele ce urmau sa acosteze într-un port din „Noua Scotie” se afla la capatul unui drum desfundat. Afectat de capriciile vremii nu parea impresionant în înfatisarea sa. Cu toate acestea, asezat pe un mal abrupt într-o zona locuita mai mult de pescari, ajuta navele sa intre în siguranta în port. Urcand însa în camera unde este montat reflectorul, poti observa cu usurinta ca peretele din spatele lui este captusit cu oglinzi montate în diferite unghiuri. Cand reflectorul se aprinde atunci poti întelege rostul acestui aranjament de oglinzi. Pentru ca fiecare oglinda are marime diferita si este asezata în unghiuri specifice fata de bec, reflectia luminii creaza o stralucire si-o intensitate pe care o singura oglinda n-o poate realiza.

Noi cei credinciosi, ar trebui sa fim ca o oglinda din acest reflector. Fiecare dintre noi avem un dar specific pe care ni l-a dat Dumnezeu, pe care trebuie sa-l folosim în dragoste pentru un scop si o viziune comuna. Aceasta unitate în slujire în jurul Domnului Isus, trebuie sa exprime stralucirea Slavei lui Dumnezeu în mijlocul lumii. În acest fel noi putem deveni „farul calauzitor” pentru toti acei ce ratacesc pe marea vietii, îndrumandu-i în siguranta spre portul vesniciei, în prezenta lui Dumnezeu.
Spre cine îi îndreapta viata ta pe acei ce privesc la Tine? Esti o oglinda care reflecta dragostea lui Dumnezeu sau un obstacol care o opreste?

 

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.
Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.
Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313
+40.742.684.415

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. „ ESTI „…..?
    Ce ar fi sa incepem cu: „SUNT„?…. / „SUNTEM„ ?….
    „Mie nu imi este greu sa ma repet, dar voua va este de folos !„..:)

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: