ARTICOLUL ZILEIEDITORIALEwww.crestintotal.ro

De la zile, la ani…calitate nu cantitate!

1 Corinteni 3:13 lucrarea fiecăruia va fi dată pe faţă: ziua Domnului o va face cunoscut, căci se va descoperi în foc. Şi focul va dovedi cum este lucrarea fiecăruia.
Cu cât trece mai mult timp, cu atât se văd mai bine roadele unui lucrări bune. 4 ani de când site-ul Creştin Total a luat fiinţă, 4 ani de muncă, 4 ani de răbdare, 4 ani de nopţi nedormite, 4 ani de zile frumoase. 4 ani – nu e mult, nu e puţin, dar cu Dumnezeu e minunat.
Aici pe site ne-am format o familie, legături strânse în Hristos şi prietenii pentru totdeauna. De 4 ani răsună în mintea şi inima mea: „Doamne cum pot fi un creştin total?” Şi cred ca nu la întâmplare a fost ales acest titlu de site.

Multe dintre articole au fost şi sunt mângâiere pentru sufletele singure şi întristate. Aici tinerii găsesc învăţături sănătoase, răspunsuri la întrebări şi oameni cu sufletele deschise. Creştin Total este o poartă spre cunoştinţa Adevărului, spre Hristos şi mă rog aşa să fie şi pe viitor.

Cred că toţi cei ce scriu pe site o fac de dragul lui Hristos, de dragul adevărului biblic şi pentru că le pasă de sufletele celor ce încă bâjbâiesc în întunericul lumii şi aleargă între casă şi biserică fără nici un scop. Mă rog dragi scriitori ca dragostea lui Hristos să fie răspândită prin ceea ce scrieţi şi prin puterea Cuvântului, Hristos să fie propovăduit. Să faceţi cu dragoste această lucrare, nu doar de dragul de a scrie citate frumoase sau cuvinte celebre. Lăsaţi Duhul Sfânt să vă călăuzească în această minunată lucrare, care nu e la voia întâmplării. Şi mai presus de toate, să ne ajute Dumnezeu să trim noi în primul rând ceea ce scriem.

Pentru Emanuel şi Simina Iacob, mă rog să continuie cu Dumnezeu această lucrare şi sper şi visez la ziua când toţi ne vom vedea faţă în faţă, dacă nu aici pe acest pământ, atunci în Slava Cerului. LA MULŢI ANI dragi slujitori, LA MULŢI ANI CU ISUS! Ce bine şi frumos e să-ţi dedici tinereţea şi timpul lui Isus şi celor din jur. Mergeţi cu Dumnezeu înainte şi căutaţi mereu Adevărul, pacea, bucuria şi câştigarea sufletelor pentru Isus.

Eclesiastul 7:8 Mai bun este sfârşitul unui lucru decât începutul lui; mai bine cel bun la suflet decât cel îngâmfat.

„TU EŞTI CHEMAT, SĂ FI CREŞTIN TOTAL CU-ADEVĂRAT”!!!

Articol scris de: Florina Margea

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: