ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Haideti sa iertam ori de cate ori este nevoie

Uneori raman inlemnita sa vad cum oamenii pe care ii stimez, pe care ii iau drept model de urmat, care vorbesc atat de frumos si care te invata ce este bine, stau si ii vorbesc de rau pe semenii lor. Cum vine asta? Acum iti ceri iertare si peste cinci minute iti descarci toata furia vorbind de rau pe cel caruia i’ai cerut iertare? Cel mai tare ma infurie sa vad ca iL baga pe Dumnezeu in toata mizeria lor. Lui Dumnezeu nu’i place ca noi sa ne cerem iertare doar de fatada si mai apoi sa ne dam arama pe fata. Dumnezeu nu joaca intr’o piesa de teatru asa cum fac cei mai multi dintre noi. El este drept de la inceput pana la sfarsit. Am invatat ca atunci cand ne cerem iertare, trebuie sa uitam raul sau durerea pricinuita de catre aproapele noastru, caci altfel nu o putem numi iertare.

Cand gresim si mergem inaintea lui Dumnezeu pentru a capata indurare, iL rugam sa uite pacatul nostru, si plin de dragoste Dumnezeu il sterge si ne primeste iarasi. “Dacă iertaţi oamenilor greşelile lor, şi Tatăl vostru cel ceresc vă va ierta greşelile voastre.”(Matei 6:14). Tot asa trebuie sa facem si noi. Sa nu tinem ura pe cel care ne’a gresit, si daca iertam, atunci sa uitam. Oare cum ar fi ca ori de cate ori gresim, Dumnezeu sa ne aminteasca si pacatele vechi? Oare daca le’ar lua pe toate in calcul, am mai putea capata indurare? Nu! Supararea ar fi prea mare si s’ar satura si El sa ne tot ierte. Dumnezeu nu e ca noi oamenii, care ne amintim mereu si de cele vechi, astfel supararea devenind tot mai mare.

 

Haideti sa uitam greselile celorlalti. Haideti sa uitam durerea ce ne’a fost pricinuita candva. Haideti sa iertam de cate ori este nevoie fara sa ne suparam. Haideti sa iubim mai mult atunci cand ni se greseste! Asa face si Dumnezeu!

sursa: soaptainimii.wordpress.com

 

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.
Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.
Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313
+40.742.684.415

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: