ANUNTURI

Motivele de rugaciune ale lunii septembrie 2012

2-3_prayernet

 

Dacă poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga, şi va căuta Faţa Mea şi se va abate de la căile lui rele – îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul, şi îi voi tămădui ţara”. 2 Cr 7:14

Continuam batalia pentru Romania in post si rugaciune, cu perseverenta si credinta. La inceputul lunii mai spuneam ca am intrat intr-o fereastra de timp, care poate fi o fereastra de har, in care Domnul ne incearca si ne testeaza. Putem fi acei care se invoiesc cu cerul pentru ca Imparatia Domnului sa invadeze tara noastra. Putem fi acei care vad cu ochii lor cum binecuvintari si promisiuni asteptate incep sa vina. DAR….puntea spre binecuvintare se numeste pocainta, rugaciune si post. (Ioel 2:15-17). Sa nu dormim acum si sa plingem mai tirziu! E vremea sa strigam ACUM la Domnul!

O chemare speciala pentru acest sezon, de la inceputul lunii mai si pina la incheierea alegerilor parlamentare (noiembrie 2012) este sa ne invoim ca in FIECARE zi de VINERI sa ne unim cit mai multi in POST si RUGACIUNE pentru Romania, pentru cei ce urmeaza sa fie alesi in structurile de autoritate din tara noastra, pentru protectia, siguranta si si stabilitatea tarii.

--
  1. Pentru Biserică- este timpul ca Biserica sa intre in dimensiunile slujirii din Faptele apostolilor
  • Unitate, strângerea rândurilor (FA2:42-447)
  • Pocăință de dezbinări, ură, vorbire de rău, corupție, idolatrie, iubire de bani, mândrie, competiție, manipulare, pe care le-au lăsat să pătrundă în bisericile evanghelice și tradiționale
  • Rugăciune pentru liderii din bisericile evanghelice și tradiționale – integritate spirituală și morală
  • Rugăciune pentru ungere – pentru lideri, pentru popor
  • Vremea așezării fiecăruia în locul și chemarea Domnului
  • Rugăciune pentru turnarea Duhului Sfânt peste popor (FA 2:17-18)
  • Restaurarea si activarea darurilor Duhului Sfânt (1Cor12:1-11, Rom 12:4-8) și a slujirilor din Efeseni 4:11. Domnul să ridice apostoli, profeți, păstori, evangheliști, învățători, cu chemări clare.
  • Eliberarea unui duh de mijlocire și a unui duh profetic puternic peste biserică – spre mângâiere, încurajare, zidire – peste aceia care au inimi curate (FA 4:31)
  • Pentru burdufuri noi ale inimii noastre pentru vinul cel nou – schimbări de mentalități, eliberare de forme de religiozitate care blochează trezirea, revărsarea Duhului Sfânt

2-5_hartaRO_2cron714_roaga-teRugăciune – declarație:

  • Să declarăm: Doamne, vrem voia Ta în România, primim, Doamne, revărsarea și manifestarea puterii prezenței Tale, după cum Tu dorești să o faci.
  • Nu ne mai împotrivim lucrării Duhului Sfânt prin judecățile noastre, prin criticile noastre, prin religiozitatea noastră
  • Fii binevenit, Duhule Sfânt, în România, în Biserica Ta, în poporul român și fă-Ți lucrarea după cum dorești Tu
  • Nu mai vrem să Te întristăm, nu mai vrem să Te oprim, Duhule Sfânt.
  • Iartă-ne, Doamne, pentru că am făcut acest lucru atâția ani!
  • Te chemăm, Doamne Isuse, în ajutorul României! Vino, Doamne Isuse!
  1. Rugaciune pentru ROMANIA

As vrea sa va reamintesc un cuvint profetic primit de un grup de romani in luna martie 2012, printr-un frate pastor din Statele Unite.

Din vremurile trecute este un nor de întristare, dar L-am auzit pe Duhul Domnului vorbind ca este un nor nou care va acoperi întreaga România, un nor al binecuvântării multiple, si dintr-o natiune de mâna a doua, mai dărâmată, Dumnezeu o va ridica si va turna peste natiunea voastră si veti merge la alte natiuni si veti împărtăti din această revărsare. Faptul că ati venit aici este un indicator că El vă pregăteste pentru ceea ce veti face în Europa si în restul lumii, ca si o trezire de mare amploare, asemănătoare celei dintre anii 1904-1905 din America, momentul Azusa, norul gloriei lui Dumnezeu. Am văzut într-o vedenie lideri ai guvernului care au fost coborâti, Dumnezeu ridicându-i pe altii. Liderii care oprimă oamenii, liderii care pot întoarce România în trecut, Duhul Domnului îi va doborî la pământ. Dumnezeu va începe să ridice lideri crestini care vor conduce această natiune într-o manieră crestina, astfel încât natiunea română să fie în adevăr o natiune crestină, a lui Dumnezeu. Poate vă spuneti în inima voastră: “Cum se vor putea întâmpla toate lucrurile acestea?” Îl aud pe Duhul Sfânt vorbind: „EU pot face orice, dacă voi veti crede! Veti vedea slava lui Dumnezeu. Dumnezeu se miscă într-un mod puternic în România, si românii care sunt ca voi, adică flămânzi după Dumnezeu, despre ei cuvântul Domnul le spune: Eu vă voi umple gura cu bunătăti în asa măsură că veti întineri ca vulturii. Dumnezeu vă ridică la un nivel mai înalt si miscarea lui Dumnezeu care vine peste natiunea voastră reprezintă valuri noi de miscare. Vegheati si urmăriti lucrul acesta, căci se va întâmpla în timpul vietii voastre”.

--

Ceea ce a fost rostit ca si cuvânt al Domnului peste natiunea voastră, apucati-l cu tărie, însusiti-vă mostenirea, luati înapoi tot ce a furat diavolul de la familiile voastre”.

Am vazut cum Domnul a lucrat si lucreaza in tara noastra cu mare putere. Prin deciziile luate la nivel national, prin restaurarea autoritatii prezidentiale in Romania, o breșă mare în sistemul de protecție al țării a fost închisă!

Sa ne rugam pentru presedintele Romaniei-protectie, ințelepciune, călăuzire intr-o vreme de decizii grele pentru țară în plan internațional.

Pentru luna Septembrie am primit sa ne rugam specific pentru stabilizarea țării – (imaginea este ca a unui avion care a trecut printr-o furtuna naprasnica, gata sa-l doboare, si care isi stabilizeaza traiectoria de zbor )

Sa ne rugam pentru:

  • Stabilizarea instituțiilor statului – juridice, financiare, de protectie si aparare a statului, de
  • Curățirea de corupție, fraudă
  • Protecție peste instituțiile statului și oamenii integrati in ele
  • Sistemul juridic din România – stabilizare, integritate, protecție
  • Parlamentul actual – frică de Domnul, să nu voteze legi care NU sunt în interesul țării
  • Relația dintre președinte și guvern, președinte și parlament – pentru dialog constructiv în favoarea României
  • Pentru nimicirea legăturilor de ură, dușmănie, dezbinare de peste mințile și inimile românilor
  • Pentru trezirea românilor, pentru a vedea corect, după adevăr, situația din România
  • Nimicirea formelor de manipulare și control, nimicirea amăgirii de pe mințile românilor

● Stabilitate în interiorul țării

  • Stingerea focarelor de tensiuni interetnice (români – maghiari)
  • Nimicirea planului celui rău de fragmentare teritorială, socială, etnică a României

● Pentru tineri, copii

  • Binecuvântare la început de an școlar, să rostim progres, propășire, înțelepciune, dragoste de carte, seriozitate și integritate, peste tânăra generație
  • Eliberarea lor de duhurile de violență și rebeliune
  • Rugăciune pentru învățători, profesori, formatori – caracter, frică de Domnul, dragoste pentru a investi în tineri
  • Rugăciune pentru elevii creștini – să fie lumină, să fie protejați în mediile în care sunt, să fie tari în credința și mărturia lor, să fie martori vii în școlile în care sunt

Luna septembrie este un prag – un nou început într-un nou nivel în care intrăm.

  • Vor fi schimbări mari în lume. Domnul ne cheamă să fim uniți și cu credință vie – și vom fi ambasadorii Lui pentru multe neamuri.
  • Vine vremea trezirii și a propășirii Bisericii Lui, dar vor fi împotriviri și lupte. Domnul ridică lideri care vor vedea drumul, nu vor pierde direcția bună oricât de mari ar fi tulburările, atât în biserică cât și la nivel guvernamental.
  • Să ne rugăm pentru acești lideri. Domnul să-i scoată la lumină, să-i protejeze, să le dea înțelepciune deosebită, discernământ, vedere clară, integritate, curaj, soluții divine în situații grele, chibzuință în administrarea lucrurilor încredințate lor, smeriți și cu frică de Domnul.

Luna septembrie e luna decantărilor în domeniul politic

  • Să ne rugăm ca Domnul să dea pe față agende ascunse, planuri rele, oameni corupți și să-i înlăture cu mână tare.
  • Să ne rugăm pentru viitorii parlamentari, să fie acei lideri de care spuneam mai sus, oameni cu frică de Domnul, care să nu îndrăznească să facă fărădelegi, oameni cu dragoste pentru țară, cu un duh al slujirii – oameni noi la vremuri noi.
  • Să ne rugăm pentru protecția României ca stat național unitar și ca popor, pentru protecție la granițe și în interior, pentru alianțele și angajamentele țării în context internațional.
  • Să ne rugăm pentru măsuri înțelepte pentru pregătirile de iarnă – pentru siguranța energetică și alimentară a României.
  • Să ne rugăm pentru propășire economică pentru România – pentru locuri de muncă, pentru resurse noi/zăcăminte, pentru investiții bune în țară, pentru agricultură – restaurarea României ca și grânarul Europei.
  • Să ne rugăm pentru investiții în tehnologii de vârf în România, pentru a fi oprit exodul de minți înțelepte din țară. Dumnezeu a dat multă inteligență și creativitate românilor. Să ne rugăm pentru investiții în România, așa încât acești oameni valoroși să rămână în țară.

  1. Israel – Să ne rugăm pentru trezire in Israel si pentru crestinii care locuiesc acolo- puterea Domnului sa-i insoteasca si sa fie plini de indrazneala in marturisirea lui Isus- Mesia. Sa ne rugam pentru evreii care trebuie sa se intoarca in Israel- ca Domnul sa-i convinga si sa se poata desprinde din tarile unde sint.

Să ne rugăm pentru protecţia şi binecuvântarea Israelului, pentru integritatea si pacea Ierusalimului, pentru pentru liderii ţării. Să ne rugăm pentru protectia lor si pentru resursele de care au nevoie (de hrana, de apa, de finante, militare)

Sa continuam sa ne rugam pentru TIMPUL Domnului in desfasurarea evenimentelor din Orientul Mijlociu. Ce este scris se va implini, dar sa ne rugam ca aceste lucruri sa nu poata fi grabite sau intirziate de cel rau. Sa ne rugam pentru Biserica Domnului din Romania- sa primeasca revelatia despre planul Domnului cu Israelul si sa se roage serios pentru Israel.. Sa ne pocaim de antisemitismul romanilor si de teologia inlocuirii care a patruns si in Biserica.

Domnul să vă binecuvânteze şi să binecuvânteze România în 2012!

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. De acord cu Rugăciunea pentru Israel, când își vor distruge arsenalul nuclear!

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura