PREZENTARI

Devenind femeia visurilor lui

DEVENIND FEMEIA VISURILOR LUI Sapte calitati dupa care tanjeste oricare barbat

haron Jaynes a scris cartea ideala pentru sotiile care doresc sa traiasca o viata fericita cu sotul lor. Eu si sotia mea consideram ca Devenind femeia visurilor lui are potentialul sa îmbunatateasca radical climatul din relatia sot/sotie.
– Gary Chapman, autorul cartii Cele cinci limbaje ale casniciei.

Sharon a prins esenta nevoilor fundamentale ale barbatului si ofera pasi practici pe care o femeie îi poate urma pentru a deveni femeia visurilor lui… Daca esti în cautarea unei carti care sa te încurajeze, tocmai ai gasit-o — Sharon îti ofera speranta si ajutor în fiecare pagina a acestei carti.
– Dennis Rainey, presedintele Family Life

Un vis devenit realitate… Tu

Vrei sa devii femeia visurilor sotului tau? Femeia de la care îi pare rau ca pleaca dimineata si la care de-abia asteapta sa revina acasa seara? Devenind femeia visurilor lui îti ofera o viziune profunda asupra rolului minunat si unic pe care Dumnezeeu ti l-a dat doar tie în viata sotului tau.
Pe paginile acestei carti vei gasi asezate cateva ipostaze ale inimii unor barbati care au împartasit cu mine raspunsurile unui sondaj de opinie pe care l-am efectuat … citeste mai multe sau cumpara aceasta carte

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: