EDITORIALE

Dragostea trebuie sa guverneze !

De o vreme vad o manifestare a urii in randul clasei politice dar ceea ce ma doare ca vad aceasta manifestare si in randul Bisericii. Mai concret, in randul clasei politice vad o emancipare  a unor persoane care sunt in fruntea unor partide, emancipare care este alimentata de ura si critica destructiva. Programul lor politic pe care si-au consolidat voturile este doar ura pe care o au fata de anumite persoane si nicidecum un program politic constructiv. Mai mult vad ca unii credinciosi care ar trebui sa isi manifeste pricipala natura a crestinului din partea lui Dumnezeu, dragostea, se coboara la acel nivel josnic al urii si sustin oameni care promoveaza ura. Daca vreti, sunt si mai direct si va spun deschis: Eu nu sunt un fan Basescu dar datorita motivatiei cu care a fost suspendat, eu si cred ca toti cei care se considera cu adevarat crestini, voteaza contra urii, adica un NU hotarat suspendarii.

O sa imi sustin punctul de vedere si in intruniriile mari publice care le organizam din mediul evanghelic pentru ca eu cred ca,  Cuvantul lui Dumnezeu ne indeamna la dragoste si la responsabilitate fata de ceea ce se intampla in tara noastra.

Problema e ca recunosc aceasi motivatie a urii din mediul politic si in mediul evanghelic, si ne ferim sa luam atitudine de frica oamenilor. Eu ma tem numai de Dumnezeu si cred noi, ca si copii ai lui Dumnezeu trebuie sa fim condusi in tot ceea ce facem de DRAGOSTE. Dragoste pt. Dumnezeu si oameni.

Ia atitudine  si lupta pt ca Dragostea sa guverneze! Eu nu zic ca vreun partid politic e ok si ca nu fac greseli sau lucruri bune aceste partide, dar eu stiu un lucru : Niciodata nu voi promova URA ci numai DRAGOSTEA !

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura