ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Be happy

„Bucuraţi-va iară-şi zic bucuraţi-va!”, acestea sunt cuvintele pe care Dumnezeu le repetă în nenumărate rânduri în Cartea Sa. Probabil unii se gândesc cum să mă bucur când trec prin această încercare sau cum să mă bucur când trebuie să fac cutare lucru, de ce să mă bucur? Pe cât de dificil poate părea, pe atât de simplu este: „Bucuraţi-vă pururea!”, întrucât Domnul însuşi zice: „nu vă îngrijoraţi de nimic;ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri.” (Filipeni 4:6)

Prin urmare de ce suntem trişti sau cu faţa posomorâtă când avem un Dumnezeu atât de mare care ne iubeşte neîncetat? Un Tată care şi-a dat pe singurul lui Fiu ca să moară pentru noi…şi totuşi firea pământească ne trage, iar şi iar înapoi …

Întrebare este: de ce nu sunt mulţi cei care au bucuria acestea la care ne îndeamnă Domnul Isus? De ce tot mai mulţi „creştini” sunt trişti sau  au uitat de bucuria la care ne cheamă Domnul Isus? De ce mergem la biserică cu faţă posomorâtă şi când plecăm suntem la fel?

Apostolul Pavel ne spune: „Bucuraţi-vă pururea în Domnul”, semnificând că aceasta este bucuria credinţei în Dumnezeu, bucuria trăirii împreună cu Hristos, bucuria pe care fiecare dintre noi trebuie să o simţim atunci când suntem în prezenţa Lui. Bucuria la care ne îndemnă Dumnezeu, este mai presus de tot ceea ce ne dă lumea ceasta, este o bucurie mai presus de om, deoarece vine de la El şi, nu în ultimul rând,  este o bucurie veşnică. Cine are credinţa în Dumnezeu, în mod firesc, are bucurii ale credinţei spre deosebire de cel care nu are această credinţă şi nu le poate avea.

Mesajul meu este: să numai venim trişti sau îngrijoraţi la biserică şi să plecăm în aceeaşi stare, ci să fim, după cum zice apostolul Pavel „lucrători ai bucuriei”.

 „Bucuraţi-vă că numele voastre sunt scrise în ceruri”

Articol scris de: Andreea Baltei pentru Crestintotal.ro

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: