ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

In ce stare se mai afla inima ta?

  De cate ori trebuie udat un ghiveci cu flori? De cat timp are nevoie pentru a primi iarasi apa? Uneori uit sa ud o floare . Cand vad ca i se usuca o frunza sau tulpinile sunt aplecate , repede imi fac timp pentru ele . Nu vreau sa pierd aceasta planta. Dar daca le ud mereu, ce se va intampla cu ea?
Plantele au nevoie de timp dupa ce sunt udate. Au nevoie ca apa sa hraneasca intreaga planta.
Asemenea unui ghiveci este si inima noastra. Avem nevoie de apa, dar si de timp. De cate ori esti racorit cu un Cuvant din partea lui Dumnezeu? Esti hranit doar cand simti ca nu mai poti? Cauti sa citesti din Biblie doar cand te-ai ofilit si simti ca fara Domnul nu mai poti continua? Sau poate crezi ca El este un Dumnezeu care uita sa „ude” inimile? Nu. El iti vorbeste zilnic prin diferite feluri. Cand te simti „vestejit” este din cauza ca nu vrei sa iei apa de la El. Sau esti prea plin. Ghiveciul tau are destula apa de da pe afara. Nu mai lasi timp. Culegi de peste tot, cauti raspunsuri la toate intrebarile , le gasesti , te multumesti si uiti de Timp. Uiti sa MEDITEZI ! Sau poate nu mai ai timp sa faci acest lucru important.
Cineva m-a sfatuit sa meditez atunci cand ma odihnesc , atunci cand nu fac nimic sau inainte sa dorm si chiar daca nu am timp , sa imi fac. Trebuie sa ma gandesc la ce mi-a vorbit Domnul , la ce m-a cercetat si m-a indemnat sa schimb in viata mea.
Il laudam pe Tatal nostru, ascultam cuvintele Lui si simtim ca ne fac bine, ca ne invioreaza. Cand ajungem acasa, suntem prea obositi sa mai meditam. Ascultam o predica si in loc sa ne rugam si sa inchidem ochii pentru cateva minute sa analizam ce am auzit, sa extragem fiecare cuvant care era pentru noi, plecam grabiti si uitam ce am invatat.Nu mai meditam. Nu mai stim sa practicam meditatia. Inghitim la apa si nu ne mai oprim sa simtim cum ne racoreste. De cate ori nu ti-a vorbit Dumnezeu si pur si simplu a doua zi ai uitat ce ti-a vorbit?
MEDITEAZA! Fa-ti timp sa meditezi!
De ce ? Pentru ca plantele nu sunt udate in continuu! Nu vei aduce rod, doar pentru ca esti udat si traiesti numai vorbind crestineste.
Apa nu trebuie sa aiba o temperatura mai mica decat cea a camerei, dar sa nu fie nici prea calda . Domnul iti da „apa” la temperatura inimii tale, nici prea rece, nici prea calda. El nu iti da mai mult decat poti intelege.
Daca radacinile inimii tale au suferit deja pierderi si nu esti udat la timp sau nu primesti apa , poti ajunge chiar si la ratacirea credintei tale.
Cum este inima ta? Cat de des este udata de Creator?

MWS/

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

--

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

--

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura