ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Hristos şterge păcatele, Facebook niciunul (6)

Vreau să vă mai spun un lucru prieteni: ştiţi că nici un cont Facebook nu se mai poate şterge? Chiar dacă îl anulezi, fotografiile, textele, muzica, îţi rămân postate. Ştiţi de ce? Pentru că, unu: nu mai sunt proprietatea dvs, şi doi: pentru că Facebook ţi le păstrează în cazul că te vei reloga. Spune „Salut. Ţi-ai dezactivat contul. Îl poţi reactiva oricând, logându-te folosind acelaşi mail şi parolă! Mulţumim. Echipa Facebook. Pentru reactivare urmăriţi link-ul de mai jos”.

Nici după moarte nu se şterge contul. Facebook spune că îl menţine ca să păstreze posibilitatea ca utilizatorii să facă în continuare comentarii. Rudele nu-l pot desfiinţa! Facebook, zicea fratele Pustan, e ca Dumnezeu: înregistrează şi păstrează tot. Dar, zic eu, Facebook e-un zeu rău. Pentru că, Domnul Hristos şterge orice păcat, dar Facebook nu dă delete la nici unul! Ce ziceţi, e periculos?

Ţineţi minte prieteni, ce-aţi postat pe Facebook, acolo va rămâne. Poţi să-şi iei fotografia, dar serverul a stocat-o deja!

O tânără din biserică are Facebook privat şi dă ignore pocăiţilor. Nu ştiu ce ascunde. Am aflat de la altcineva că în august are nuntă! Crede că se poate ascunde, dar nu ştie că mă pot loga cu ID fals, de Banderas din Maramureş, ea mă acceptă, şi văd orice mişcare face! Dar n-o voi face niciodată…

Ştiţi ce m-a şocat cel mai studiind despre Facebook? Nu faptul că nu se mai şterge nimic, ci că în urma log-out, Facebook îţi poate urmări computerul personal. Că doar îţi ştie ID-ul, parola, nu? Monitorizează toate site-urile pe care le vizitezi, ce ai în laptop, cu nişte cookies pe care le vâră în PC-ul dvs! Ei zic, pentru protecţie de viruşi! Pe lângă faptul că vă fură toate ID-urile prietenilor şi le vinde unor diferite companii (de aceea vă umpleţi de spam-uri), vă expuneţi la riscul de a etala informaţii personale pe care nu le-aţi spune nici celui mai apropiat prieten!

--

Mare diavol e Facebook-ul ăsta! Şi cu ID fals, şi tot te ştie! BBC a difuzat un documentar recunoscând că site-ul e cel mai periculos.

Iubiţi prieteni, dacă aveţi Facebook ştergeţi-l, dacă nu aveţi nu vă faceţi! După câteva conferinţe, la biserici, la licee, au venit de fiecare dată mai mulţi tineri şi mi-ai zis: „îl ştergem definitv”!

Diavolul zice: „şi alţi au Facebook, şi pastorii, şi guvernanţii”… E problema ’mnealor! Eu vă întreb din nou: „Domnul Hristos ar fi avut Facebook”? Niciodată. Deci, nici voi să n-aveţi! Ţineţi minte: „Toate lucrurile ne sunt îngăduite, dar nu toate sunt de folos!” (1 Cor. 6:12).

--

Facebook-ul se combate cu calculatorul stins şi cu Biblia deschisă!

Ce alegem? Facebook sau Facebible? Păstrând Facebook, te vei face cunoscut lumii întregi, păstrând Biblia (Lifebook), contul Golgotei te va face cunoscut Lui Dumnezeu!

Fă-ţi cont la Golgota, spunea fratele Dani Surducan. Dar şi accesează-l în fiecare zi!

Publicat de Nicolae GEANTĂ la nicolaegeanta.blogspot.com

MWS/

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

5 Comments

 1. E adevărat că Hristos şterge păcatele doar dacă te laşi definitiv de ele dacă le mai faci după prima mărturisire încă odată ,tot acolo rămân ,până te laşi definitiv de ele ,ca Facebookul daca odată intrat i-ai făcut voia şi apoi te-ai delogat ,după un timp doar te şterg şi ei, căci au perioadă de graţie ,îţi dă timp de gândire un an cred.
  Si Isus tot aşa El îţi sterge păcatele dar nu din prima zi de pocăinţă şi mărturisire şi El ne dă perioada de graţie până ne lasăm de tot dacă mai apucăm ziua aceea,mulţi nu mai apucă şi mor crezănd ca sunt mântuiţi că s-au mărturisit odată fără să se lase de păcate.
  Aşa că ,o mărturisire nu îţi şterge păcatul imediat,căci Dumnezeu te urmăreşte zi de zi să vadă dacă îl mai faci sau nu ,iar unii şi după ani şi zeci de ani de pocăinţă repetă greseală după greşeală, în biserică se căiesc şi cum au ieşit afară o iau de la început .
  Păcatele iertate şi şterse sunt doar cele de care te-ai lasat definitiv imediat după marturisire şi să le urăşti cu toată fiinţa ta şi cu tot sufletul tău şi să faci numai voia Tatălui Ceresc şi numai pe El Să Îl mai iubeşti, altfel eşti un mincinos şi nu v-a mai fi timp de graţie .
  Dumnezeu e mult mai aspru ca Facebookul, de aceea temeţi-vă numai de El şă nu ieşiţi din periada de graţie nepocăţi ,că v-a fi târziu.

 2. Este adevarat ca Facebook-ul are si avantaje si dezavantaje si ca poate da dependenta ca un drog insa chiar daca ai profil depinde ce anume vrei sa arati celorlati, de exemplu eu mi-am facut cont la inceput pentru a putea vorbi cu rudele din strainatate si prietenii din strainatate mai mult pt. ca pe cei de langa mine ii pot suna nu trebuie sa tin legatura cu ei prin intermediul unei retele de socializare insa cu cei din afara da. Cu timpul insa am descoperit un scop mai inalt pentru care sa il folosesc si anume pentru a-l face cunoscut pe Dumnezeu. Acum scopul pentru care il folosesc este acela de a face misiune online. Avand si prieteni straini si faptul ca vorbesc engleza cu ei ma ajuta foarte mult la propavaduirea Cuvantului si am vazut si roadele am persoane care s-au predat lui Dumnezeu datorita postarilor mele cu subiecte crestine. Nu toti putem sa mergem din usa in usa sa vorbim despre Dumnezeu si despre vestea cea buna dar putem sa facem misiune si in felul acesta. Daca stiinta si tehnologia s-au dezvoltat atat de mult in secolul acesta este pentru ca Dumnezeu doreste ca Evanghelia sa ajunga la inimile oamenilor cat mai repede pt ca ei sa fie salvati si sa vina sa ne ia acasa curand. Deci atata timp cat nu petrecem toata ziua si noaptea in fata lui nu este un drog. Si trebuie sa stim si pentru ce il folosim pt. daca nu este pentru un scop ca cel pe care tocmai l-am amintit atunci ar trebui sa ne gandim daca este de folos sa il tinem sau sa il stergem.

 3. Lorin, zi-mi sie mie cum se sterge definitiv facebook-ul?

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: