EDITORIALE

Dumnezeu m-a creat sanatos, ce fac eu cu lucrarea Lui?

DIGESTIA
Dragii si mult iubitii mei frati; in primul articol cu acelasi titlu am vorbit despre IMUNITATE. Ca sa trecem la subiectul de astazi, trebuie sa stiti ca imunitatea noastra scade atunci cand in organismul nostru se produce un dezechilibru si devine foarte sensibil, reactionand la tot felul de factori externi incercand sa se apere de acestia. Acest dezechilibru fiind provocat de ceea ce  introducem in stomac si cum… Atunci cand mancam  alimente greu digerabile in combinatie cu cele usor digerabile (de exemplu: carne cu orez) orezul ramane in stomac pana cand va fi digerata si carnea, ceea ce, datorita temperaturii ridicate din organism, duce la putrefactie a ceea ce nu este eliminat dupa digestie. Acestui fapt se datoreaza inmultirea microorganismelor care elimina reziduuri toxice si provoaca acel dezechilibru despre care vorbeam mai sus, ulcer gastrita, etc., deoarece creste aciditatea din stomac si da peste cap echilibrul, acid/baza(20/80) stabilit de DUMNEZEU intr-un corp sanatos, iar pentru asta trebuie sa completam enzimele din organism pentru protejarea digestiei tot prin plante, fructe si legume create la cuvantul lui DUMNEZEU, cum ar fi: radacina de ghimbir, frunze de papaya, bromelaina din coada de ananas, etc.. Acestea si multe altele pot fi gasite intr-un singur comprimat facut de oameni, experti prin intelepciunea data de DUMNEZEU, si anume  ALOE VERA & ENZIMES (http://www.avitapremium.ro/sistemul-digestiv.html), un supliment alimentar 100% natural, care este destinat tuturor celor care au probleme digestive, celor care nu mananca regulat si celor care traiesc in stres in plus ghimbirul si Aloe vera dezinfecteaza  si calmeaza mucoasa intestinala iritata, iar un pahar de suc de cartofi este minunat pentru protejarea peretilor intestinali si ai stomacului, dar mai multe puteti afla de pe www.avitapremium.ro si urmatoarele articole pe care le voi scrie daca va fi nevoie.
Va doresc o zi binecuvantata si aveti grija de sanatatea dumneavoastra deoarece „SANATATEA ESTE CA UN PRIETEN BUN. NU-L APRECIEZI DECAT ATUNCI CAND IL PIERZI”
Haideti sa fim altfel ca majoritatea si sa APRECIEM ceea ce DUMNEZEU a creat, fiind atenti cu SANATATEA noastra.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Dragi romani in zilele noastre in care medicina a avansat ceva extraordinar avand medici foarte bine pregatiti si aparatura de ultima ora,tot mai multi oameni mor de CANCER provocat de alimentatia nesanatoasa;sau mai bine zis mor din cauza INDIFERENTEI.De ce spun lucrul asta?Am urmarit documentarul postat pe site despre alimentaie si medicamente si nu am vazut nici un comentariu,ceea ce denota ca oamenilor nu le pasa de SANATATEA LOR decat atunci cand NU O MAI AU.Iar noi ca si copii a Domnului ar trebui,mai mult ca oricine,sa avem grija de ce a creat Dumnezeu.

    Sa aveti o zi binecuvantata cu sanatate.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: