ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Vremea tăcerii

Este din nou tăcere în jurul meu, dar teama mea cea mai mare, este tăcerea din mine…
”După cum apa reflectă o față, tot astfel și inima omului îl reflectă pe om.” Proverbe 27.19
Am învățat că totul are un răspuns, un ecou, un efect. Iubești – vei fi iubit; dăruiești – vei primi; întrebi – ți se va răspunde; ceri – și ți se va da….
Mi-am dăruit cuvintele de iubire și mă așteptam la un ecou. Dar uneori, legile fizicii își spun cuvântul în circumstanțele noastre. În orice mediu, sunetul propagat, își va pierde treptat intensitatea, iar reflexia sunetului în vid este imposibilă! Contează și locul în care te afli, nu numai ceea ce spui. Vocea mi-a obosit încercând să emită sunetele care nu-și găsesc rezonanța nicăieri. Poate a venit vremea să tac, vremea tăcerii! Sau poate e doar o pauză publicitară…
Urmează vremea ascultării, când vocea Lui se va face auzită!

„Vorbește, Doamne, căci robul Tău, ascultă!”

Articol scris de: Luminita Ciuciumis – jurnalulinimii.blogspot.com

MWS/

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Dumnezeu ne vorbeşte zilnic când într-un fel când intraltul dar oamenii nu i-au seama şi îşi vad mai departe de gândirea si faptele lor lumesti si pământeşti .Dumnezeu a vorbit din prima zi a Lui la creaţie si V-a vorbii până in ultima zi a acestei lumi , la judecată ,apoi v-a fi tăcere ,lauda si bucuria va fi pentru toţi sfinţii în Hristos si cei ce au ascultat de El, în întreaga veşnicie ,iar pentru cei neascultători si indărătnici v-a fi o veşnică scrâşnire a dinţilor de durerile si chinuriile lor în iadul veşnic.
    (Evrei 1:1-14), (Lev.19:2),(Evr.12:25)(Iacov 4:1-17)
    5.Credeţi că degeaba vorbeşte Scriptura? Duhul pe care L-a pus Dumnezeu să locuiasca in noi ne vrea cu gelozie pentru Sine. Amin!

    Asa-i,să ascultăm de Domnul până mai suntem in viaţă aici pe pământ căci dincolo de moarte nu se mai poate face absolut nimic ,acolo v-a fi o tăcere veşnică.De aceea te rugăm Doamne să ne deschizi urechile să Te auzim şi ochii ca să vedem binele si raul şi să te ascultăm atenţi , să ne cutremurăm la Cuvântul Tău să ne fie frica de Tine Doamne şi să lepădăm răul ,nu să stăm nepăsători si indiferenţi ca şi când nu Ai exista,Tu exişti Doamne, Eşti Viu in vecii veciilor ,dar Tu ne vorbeşti doar aici pe pământ,aici e mântuirea noastră,în cer e răsplata si noi suntem răi că nu Te ascultăm întodeauna ,dar Tu rămâi veşnic Bun şi Iubitor de oameni.
    Doamne Tată ajută-ne şi rupe tăcerea dintre noi si Tine, vorbeşte-ne Tată căci robii si copii Tăi te ascultă!! Amin!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: