A PLECAT LA DOMNULANUNTURIStiriSTIRI MISIONARE

Inmormantare: Man Simion(cel mai bătrân pastor penticostal)

Unul dintre veteranii credinței penticostale în România, pastorul Simion Man din Satu Mare a plecat la Domnul. Născut în Țara Lapusului la 24 Noiembrie 1912, Simion Man într-un secol de viață a trecut prin cele două războaie mondiale, 45 de ani de comunism și libertatea din ultimii 22 de ani. Depășise cu mult vârsta celor tari și urma să împlinească peste doar câteva luni 100 de ani. Nu a mai apucat 100 de ani, fiindcă în urmă cu 12 zile, lucrând la câmp a avut un accident. În cele din urmă, inima i-a cedat. Pânî în ultima seară a fost lucid. A recitat psalmi și a vorbit cu personalul medical din Biblie. Man Simion va fi înmormântat azi 15 mai, la Satu Mare.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

  1. Slavit sa fie DOMNUL ISUS pt astfel de oamenii care nu au avut multa teologie dar au avut multa Credinta in ISUS HRISTOS .Pana aici fr Simion a adus steagu Biruintei lui HRISTOS deacum trebuie sa-l ducem noi inainte pana il vom preda copiilor nostri daca nu va veni DOMNUL.AMIN. D-ZEU sa inbarbateze fam MAN.

  2. Merita vazut! Te determina sa iti doresti sa fii tot mai asemanator cu Domnul Isus. „Daca ar fi posibilitati sa se mai invarta o data roata, eu tot aici m-as duce pe drumul pocaintei DAR m-as duce mai ‘fain’ ca acum cunosc curbele, cunosc suisurile, cunosc coborasurile… Asa as merge de ‘sigur’ de numa’ numa’ ” Hai sa traim frumos ca la batranete (daca vom ajunge) sa nu ne para rau timpul trait acum, sa putem fi macar ‘o matura’ de la intrare in Imparatia lui Dumnezeu – cum incheia Simion Man, sa stralucim.

  3. GABRIEL EUGEN CRISTEA,BANYOLES/SPANIA.INCET DISPAR PIONIERII CREDINTEI BUCURINDUSE ALATURI DE DOMNUL ISUS, CEL PE CARE LAU SLUJIT CU TOATA INIMA,SUFLETUL SI PUTEREA.INCHEI CU FRUMOASELE CUVINTE ALE MINTUITORULUI NOSTRU DIN MATEI.5 AMIN

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: