ANUNTURI

INIȚIATIVA LEGISLATIVĂ CETĂȚENEASCĂ “LUNA IUNIE – LUNA IDENTITĂȚII CREȘTINE”

Identitate-crestina.ro este un proiect legislativ prin care dorim ca luna iunie a fiecărui an să fie declarată ca luna creștină, prin intermediul căruia să putem promova valorile creștine în orice oraș din România. Primăria ne va pune la dispoziție anumite localuri/resurse pentru asta, și în același timp dorim și să blocăm marșurile lgtb din orașele mari iar în felul acesta să ne protejăm familiile și copii.

Pentru ca acest proiect de lege să fie dezbătut și votat de Parlament este nevoie de colectarea a cel puțin 100.000 de semnături de susținere din partea cetățenilor români cu drept de vot. 

Semnăturile pot fi colectate doar în format fizic (pe hârtie) pe formulare tipizate.

Avem puse la dispoziția dvs. pentru descărcare, atât resurse text cât și resurse grafice, pentru a fi utilizate în inițiativa cetățenească Luna Iunie – „luna identității creștine”.

--

https://drive.google.com/file/d/1JkO9txNu0Nfv5Xa2ERN5BQpZBxhFyV_j/view?pli=1

Formularul care trebuie printat si completat: https://identitate-crestina.ro/wp-content/uploads/2023/05/Lista-sustinatorilor-proiect-legislativ_model_final.pdf

IMPORTANT, doar acuma în luna Septembrie se mai poate completa, deci ar trebui să ne mobilizăm cât de repede, ca să adunăm numărul necesar. ☺️ Dumnezeu sa ne ajute!

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: