ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Nimic nu e intamplator!

Multi dintre noi am avut în viata, experienta unor furtuni napraznice: dificultati, încercari, suferinte sau pierderi. De multe ori am fost ca acel fermier care a avut o singura oaie, care a dat nastere la doi mieluti. Cand unul dintre ei a murit , fermierul a afirmat : „ mai degraba cu un singur miel gras, decat cu doi slabi”! Dar nu mult dupa aceea si celalat miel a murit. Atunci fermierul a afirmat : „Pai; toate lucrurile sunt spre bine; sarmana oaie n-are sa mai fie necajita de ei! N-are sa mai fie muncita atunci cand acestia aveau sa suga!

 

O saptamîna mai tarziu a murit si oaia! Fermierul a ramas tot filozof, spunand: „Toate-s spre bine; cat de ocupat as fi fost daca ar fi trait si oaia si mieii!”

Modul în care lucreaza Dumnezeu nu trebuie sa ne faca indiferenti! Trebuie sa învatam din ceea ce ni se întampla si apoi sa ne încredem în felul în care Dumnezeu, ne va purta de grija. Dumnezeu este în control, de aceea trebuie sa împlinim poruncile Lui, asteptand ajutorul care va veni la vremea potrivita!

 

MWS/

--

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

--

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: