ConferinteEvanghelizariEvenimente

Conferinţa naţională a Baptistilor

Delegaţii bisericilor baptiste din România se întâlnesc în fiecare an la Conferinţa Naţională pentru rugăciune, studierea Cuvântului, părtăşie, evaluare, strategie, precum şi pentru a lua decizii statutare cu privire la lucrarea Evangheliei în Cultul Baptist.

Tema Conferinţei Naţionalei din acest an este: Pregătiţi calea Domnului. Ne rugăm ca această adunare sfântă să ofere tuturor delegaţilor ocazia de a se zidi sufleteşte şi de a se înflăcăra pentru lucrarea de slujire, de misiune şi de evanghelizare pe care Dumnezeu a încredinţat-o bisericii.

În conformitate cu articolul 93 al (2) lit.a, coroborat cu art. 105 al (3) din Statutul de organizare şi funcţionare a Cultului Creştin Baptist din România, Consiliul Uniunii Baptiste a hotărât convocarea Conferinţei Naţionale a Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din România la data de 29-30 martie 2012 la Biserica Creştină Baptistă Nr.l Mănăştur, str. Ospătăriei nr.10-12, Cluj jud. Cluj (Mircea Beja-tel.0264.425051, 0751.100011, 0744.972289). Delegaţii care au nevoie de cazare sunt rugaţi să anunţe Biserica gazdă până, cel târziu, în data de 23 martie.

La Conferinţa Naţională sunt convocaţi toţi delegaţii desemnaţi conform articolului 33 al. (3) din Statutul de organizare şi funcţionare a Cultului Creştin Baptist din România.

Conştienţi că lucrarea lui Dumnezeu nu se poate înfăptui prin putere omenească, ci doar prin puterea Sa, vă îndemnăm la post şi rugăciune pentru bunul mers al lucrării din ţara noastră.

--

Vă aşteptăm cu bucurie în Cluj la Conferinţa Naţională.

Otniel loan Bunaciu 

Preşedinte

►Poti dona prin: BT Pay si Revolut - 0763631321 - https://revolut.me/crestintotal ►Paypal - https://www.paypal.com/paypalme/crestintotalro

Ionel Tuţac

Secretar General

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: