ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Parca nu mai este timp…

Tu draga mea, poate azi te simti singura, ai atata nevoie sa spui cuiva oful tau, dar cui? Persoana care ai dori sa te asculte, acum nu are timp…prea des nu are timp. Te doare, stiu! Astepti clipa de clipa sa’si intoarca fata catre tine si surazand sa’ti spuna “Astazi vreau sa’mi petrec intreaga zi numai cu tine!”…cat de mult astepti. Si trec zilele una cate una, astepti si astepti …dar asteptarea aceasta dureaza parca prea mult. Parca pentru prea multi are timp…si pentru tine parca prea putin. De ce pentru tine nu conteaza ora cand te cheama sau motivul? Pentru ca iubesti draga mea si te daruiesti, dar simti si tu cum ai nevoie de atentie, dragoste, cuvinte frumoase, timp sa petreceti impreuna..timpul acesta atat de scurt si care iute trece. Timpul acum este cel mai mare dusman al tau si lupti cu el, dar nu’i cunosti armele si nu le vezi.

Draga mea, ti’au spus ca rabdarea e arma cea mai buna impotriva timpului. Au dreptate! Dar daca lupta’i prea grea, treci la indelunga rabdare! Iubirea ta trebuie sa mearga dincolo de timp si distanta!

Ai nevoie si tu sa primesti pentru ca esti om, traiesti si pentru asta… Asculta’ma te rog, ai rabdare…candva timpul va fi invins si tu vei castiga lupta! Nu renunta! Dragostea rabdatoare va invinge timpul iute!

sursa: soaptainimii.wordpress.com

--

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

--

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura