Seminari

Speranţă pentru copii

Dorim sa va informam despre cateva date pe care e bine sa le avem pentru seminarul de instruire din 16-17 martie 2012, cu tema “Speranta pentru copii”. Asa cum stiti deja, Evangelism Explozion Romania doreste sa  vina in sprijinul lucratorilor in ce priveste vestirea Evangheliei si acest seminar cu tema “Speranta pentru copii” are ca scop:

Glorificarea lui Dumnezeu prin echiparea adultilor pentru a prezenta si clarifica copiiilor Evanghelia, pentru a-I adduce pe copii la credinta mantuitoare in Isus Hristos si pentru ai antrena pe copii sa devina martori ai Domnului Isus Hristos”.

Aceast seminar  se adreseaza invatatorilor de scoala duminecala, pastorilor care lucreaza cu copiii, liderilor de tabere, organizatorilor de tabere de copii, CBV (vbs-uri), si profesorilor de religie…

Pentru aceasta dorim sa ne trimiteti urmatoarele informatii pentru a pregatii materialele necesare care vor fi distribuite  gratuit,  participantilor la seminarul din data de  16 martie, de la 18 la 21 si 17 matrie de la 10 la 17,  2012, organizat la biserica Vox Domini Timisoara str. Liviu Rebreanu nr.106.

  1. Numele bisericii/organizatiei, adresa, localitatea
  2. Numele pastorului/coordonatorului (nr. telefon)
  3. Numele responsabilului lucrarii cu copii, (mailul)
  4. Numarul  participantilor (pentru a pregati gustarile, etc…)
  5. Cate grupe de copii vor folosi materialele (pentru a pregatii materialele necesare)
  6. Aproximativ cand veti incepe sa folositi materialele “Speranta pentru copii”

Inscrierea se poate face pe mail la  dcociuba@eeworks.org , si mob 0722 203 456 cu tema, “seminarul Speranta pentru copii”

Important: daca stiti biserici sau lucratori cu copiii care doresc sa participle la acest seminar si sa implementeze materialele “Speranta pentru copii”, nu ezitati sa le faceti de cunoscut deschiderea si sprijinul nostru, invitandu-i direct la acest seminar cu inscrierea la datele de mai sus.  

Mai multe informaţii despre seminar pot fi văzute accesând acest link iar detalii despre înscriere şi participare puteţi vedea în imaginea de mai jos:

Cu mult drag si respect, in Hristos

Daniel Cociuba si echipa EE Romania

sursa: harul-tm.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: