ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Putem avea incredere fara sa fim dezamagiti?

Poate ti se intampla, adesea, sa simti ca te afli cu un picior aici pe pamant, dar sa simti,in acelasi timp, ca te afli si cu un picior sus ,in cer, la Domnul. Cu siguranta, te-ai aflat deseori in situatia in care sa nu sti unde sa fi cu ambii pasi, daca aici,jos, pe pamanat sau sus, in cer, sau poate, desi, inima ta doreste sa aparti Domnului sa te afli acolo ,sus, firea ta te atrage aici, jos din nou…. Nu sti ce sa alegi? Nu sti pe cine sa crezi? Toata viata noasta e o lupta de alegeri…Raspunsul la aceste intrebari pe cat de dificile ti se par, pe atat deusor e raspunsul: la DOMNUL ISUS. Domnul e singura persoana care ne iubeste neconditionat, singura persoana care e mereu alaturi de noi, singura persoana care nu ne dezamageste, singura persoana care mereu ne asculta….
Fiecare dintre noi, a avut sau are un prieten(a) pe care il considera foarte bun(a,), dar care la un moment dat l-a dezamagit, fie ca i-am povestit lucruri pe care apoi le-am auzit de la alti, fie care el(ea) era acea persoana in care credeai ca te poti sprijini mereu, ca este mereu cu tine…dar ne-am inselat. Continuam sa mai dam o sansa si inca o sansa, dar lucrurile nu se schimba… De multe ne supunem ca nu vom mai lasa ca alta persoana sa ne faca acelasi lucru, dar ne trezim din nou in acelasi punct….dezamagiti. Ne simtim singuri, lipsiti de incedere, dar de fapt uitam un lucru foarte important: Dumnezeu e mereu cu noi, doar ca noi uneori nu prea Il vedem. De multe ori uitam de existenta Lui, de dragostea Lui neconditionata fata de noi, de ajutorul Lui. Apoi ne punem intrebarea: in cine putem avea incredere deplina, fara sa fim dezamagiti? In Dumnezeu! Doar Lui  ii putem spune orice, oricand, fara sa fim judecati.
El este singura persoana care nu ne va zice niciodata ca s-a saturat de noi, ca il batem la cap, ca il stresam, dimpotriva, El mereu ne cheama….Important e sa intelegem aceasta cheamare si sa alegem sa apartinem cerului…
„Iti multumesc ca esti cu mine-n lume,
Iti multumesc ca ma iubesti mereu,
Iti multumesc ca sunt al Tau…
Si Tu esti Tatal meu.”

Articol scris de: Baltei Andreea Gabriela

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: