PREZENTARI

”Apostolii Domnului Isus”

”Apostolii Domnului Isus” de Petru Lascau
Nici unul din mai marii înţelepţi din vremea aceea n-a fost ales de Mântuitorul. Marii intelectuali erau în Egipt, în Grecia, în Roma sau Israel şi nici unul dintre ei nu este printre apostoli. In vremea Noului Testament, cei mai mari savanţi erau mai degrabă în Egipt. Filozofii cei mai distinşi erau în Atena. Cei puternici erau la Roma. Savanţii în Biblie la Ierusalim. Dumnezeu nu s-a uitat la ei şi şi-a ales nişte vase de lut. Gândiţi-vă numai! A trecut pe lângă Herodot, istoricul; pe lângă Platon, filosoful; Aristotel, înţeleptul; Euclit, matematicianul; Arhimede, părintele mecanicii; Hiparcus, astronomul; Cicero, oratorul şi Virgil, poetul. Nu i-a băgat în seamă pe nici unul dintre ei când şi-a ales predicatorii mesajului Său.
Apostolii Domnului, doisprezece oameni obijnuiţi cu o chemare neobijnuită din partea Domnului nostru Isus Christos, au schimbat faţa lumii prin impactul mesajului lor. Cunoscându-i mai de aproape, vom fi încurajaţi de a ne lăsa la rândul nostru ca instrumente în mâna Celui care schimbă sufletele oamenilor şi lumea va vedea din nou ce poate face Dumnezeu prin viaţa celor care se încred pe deplin în puterea Sa.
„Frecventăm de atâţia ani bisericile şi ar trebui să fim mai buni astăzi decât am fost ieri, ar trebui să ne purtăm mai civilizat astăzi decât am făcut-o ieri, ar trebui să se vadă progres în noi. Evanghelia are puterea unor asemenea schimbări”. – Petru Lascău
Vrei ca Cuvântul lui Dumnezeu să-ți schimbe viața? Fă click aici

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: