ANUNTURI

Buzias: Deschidere Biserica

Blank map of Timiș County, RomaniaFiecare etapă a vieții vine cu provocările și oportunitățile ei și sunt încurajat să-L văd pe Dumnezeu cum pune oameni împreună și oferă contextul potrivit pentru a da sens unei viziuni. În decembrie 2007, am deschis biserica Tabor, în Gătaia, județul Timiș, iar Dumnezeu ne-a dat har, iar biserica Tabor a crescut și în 3 ani s-au botezat 43 de persoane. Acest fapt ne-a inspirat și ne-a motivat să mergem înainte și să acceptăm noi oportunități pe care Dumnezeu ni le oferă. Astfel, timp de trei ani, în Buziaș s-a întâlnit un grup de casă coordonat de familia Dorin și Adela Crișan (pastori în biserica Metanoia). În jurul acestui grup, s-a clădit o comunitate care doresc să își asume responsabilitatea să formeze o biserică.

Localitatile judetului Timis

Biserica Izvorul vieții a fost mai întâi un vis, a devenit o nevoie, o rugăciune, un plan de acțiune… iar acum o realitate. În data de 6 noiembrie 2011, la ora 17:00, Biserica Izvorul Vieții va avea primul serviciu public și deschiderea oficială, în localitatea Buziaș, Str. Principală Nr. 10, Clădirea Complex Modex  Grup, Etajul 1.

După cum vă puteți da seama, ca orice biserica la început, Biserica Izvorul Vieții  își are nevoile ei: nevoi spirituale, materiale și nevoia de resurse umane. Dacă dorești să fii parte la noua noastră slujire, contactează-ne.

Pentru cei care puteți fi parte la acest eveniment, vă invităm și vă așteptăm să celebrați împreună cu noi.

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

  1. Carei denominatiuni apartine?

    Intreb si eu sa nu mor curios. Eventual cand trec prin orasul vostru sa va vizitez.

  2. In text este destul de clar… Biserica Izvorul Vietii este deschisa de Biserica Metanoia Timisoara, biserica nondenominationala. Asa va fi si biserica Izvorul vietii din Buzias.

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d