Emisiuni tv

Simina a parasit „Vocea României”

Smiley fost pus în dificultate când a aflat că Simina o concurentă din echipa sa, de la „Vocea României”, a decis să părăsească concursul. În loc de 12, el a avut la dispoziţie doar 11 concurenţi.

„Am văzut emisiunea şi mi-am dat seama că există favoriţi. Îmi pare rău”, i-a explicat concurenta lui Smiley hotărârea de a nu participa în faza superioară la „Vocea României”.

http://www.dailymotion.com/video/xlxkvs_vocea-romaniei-protvhd-25-oct-2011-3_music#from=embed

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

9 Comments

  1. Sper ca se va intoarce la Domnul, ma bucur ca a parasit acest concurs….Dar oare care este motivul pt. care s-a retras:cel care l-a spus ea sau s-a intors la Domnul?

  2. oricare ar fi fost ….daca s.a pocait …felicitari , daca a realizat ca nu are nici o sansa la duet …e fata desteapta:P….a avut dreptate smiley ..daca nu e cea mai buna…poate fi „cea mai desteapta voce din romania” ;))

  3. Ce intrebari sunt astea…?
    Foarte interesant da … oare de ce? pe langa ca toata lumea o juseca cu vorbe foarte aiurea .. acum mai vrei sa stiti si de ce? treaba ei.. Pacat chiar are voce. Ca a facut o gresala asta e.. ce ne priveste pe noi… ea va raspunde… de ce a gresit neaparat? nu vad…imi cer scuze dar nu mai pot vedea atatea vorbe aruncate aiurea… atatea interese de parca nu ar avea o viata personala.

  4. acum daca spuneti ca ea a facut rau ca sa inscris in concurs si ca sa retras e bine, retrageti-va si voi ochii de la acest shou doar daca nu vreti sa continuati cu ipocrizia…..

  5. E bucurie ca a parasit concursul?:| da ce va intereseaza pe voi viata ei personala…ati aruncat toti cu pietre in ea de parca voi ati fii sfinti.Mai intai uitati-va la voi si apoi judecati pe altii!

  6. Un înțelept spune că în viață e mai bine să NU FII decât SĂ NU MAI FII.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: