CAZURI UMANITARE

Să le ajutăm pe Ioana şi Maria în lupta pentru viaţă!

Gemenele au venit pe lume la numai 28 de săptămâni şi cântăreau 1.045 de grame.

„Medicul din Arad m-a trimis acasă, fiindcă spunea că sarcina decurge normal. Norocul fetelor a fost intuiţia mea de a pleca la Maternitatea Odobescu din Timişoara, unde mi s-a făcut cezariană de urgenţă. Acolo, medicii sperau să mă salveze măcar pe mine, iar fetelor nu li s-a dat nicio şansă”, îşi aminteşte Anca Iamandii, mama fetelor. 
Dumnezeu a decis însă ca toate trei să trăiască. După două luni de spitalizare, Ioana şi Maria au fost externate. Din nefercire, complicaţiile naşterii au lăsat semne adânci asupra gemenelor. Ioana nu aude şi nu vede, iar Maria nu poate merge. Acum au zece luni şi cântăresc 7.100 de grame. Săptămâna trecută, părinţii le-au dus la un control de specialitate, la o clinică din Timişoara. „Amândouă au fost diagnosticate cu leucomalacie (o boală care le afectează centrii nervoşi), dar şi cu ventriculomegalie (ventriculii creierului sunt măriţi).
În urma ecografiilor, medicul neurolog ne-a spus că ele ar fi trebuit să arate ca două legume. Pe 10 august o să-i facem Ioanei analizele, să aflăm dacă are nevoie de aparat auditiv sau de implant cohlear, iar pe Maria trebuie să o ducem la cât mai multe şedinţe de kinetoterapie. Medicii nu s-au pronunţat dacă ea va merge sau nu!”, ne-a spus mama. Echipa campaniei „Din inimă pentru copii” mulţumeşte tuturor cititorilor care au făcut donaţii pentru cele două copile, dar şi companiei Milupa, care le-a trimis 20 de cutii de lapte Milumil 2.
Pentru a lupta cu boala, Ioana şi Maria au nevoie în continuare de ajutor. Dacă cineva vrea să le ajute, poate depune bani pe numele lor în contul Fundaţiei Adevărul, deschis la BCR sucursala Tunari: RO09RNCB0286001133100003 – în lei. 
 
DACĂ COPILUL TAU AR SUFERI, AI STA NEPĂSĂTOR FAŢĂ DE CEI ÎN SUFERINŢĂ??
 
Pentru detalii va rog sa ma contactati pe e-mail sau telefonic, daca nu puteti lua legatura cu familia fetelor! Va multumesc tuturor!!!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. DUMNEZEU sa se atinga de fetite sa le faca bine ,dar daca exista credinta si nadejde in DUMNEZEU TATAL CERESC ,de catre parinti va zic ca se vor vindeca doar cu ajutorul LUI ,sa-i multumim tot timpul DOMNULUI ISUS pentru tot si sa avem incredere in EL ,eu unul ii multumesc tot timpul pentru ce a facut pentru mine,dar ma-i ales pentru fetita mea in varsta de 6 luni ,deoarece inca de la nastere s-a nascut cu probleme grave ,inca de la 1luna si jumatate cand i-am facut toate analizele si doctorii au dat diagnosticul :MICROCEFALIE ,HIDROCEFALIE, CALCIFIERI CORTICALI SI IN PERETII VENTRICULILOR ,INFECTIEFETALA CU CITOMEGALO-VIRUS, va dati seama ca de atunci in fiecare luna o internam in spital pentru analize ,tratament ,dar sa stiti ca DUMNEZEU sa atins de ea si cred cu adevarat ca daca esti pocait si te bizui pe DUMNEZEU atunci EL face minuni ,slava si glorie DOMNULUI ISUS ,laudat sa-i fie numele SAU ,credeti in EL chiar cand treci si prin astfel de incercari si atunci veti vedea MANA LUI DUMNEZEU ,mai sunt multe de spus nu vreau sa plictisesc ,imi cer scuze dar sunt si eu parinte si trec prin astfel de probleme ,si ce simt in suflet aia spun DUMNEZEU sa se atinga de fetite ,DOMNUL ISUS sa fie cu parintii ,si slavit sa fie DOMNUL ISUS CRISTOS ,in veci ,amin!.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: