ULTIMELE STIRI

Câtă avere ai?

Sustine. Doneaza, Dumnezeu te va rasplati!

$3.00

Ţi-ai pus vreodată această întrebare, câtă avere ai?, poate zici că eşti mai sărac dar totuşi ai ceva, ce faci cu acel ceva pe care îl ai pentru Isus. Sunt mulţi dintre fraţii noştri care sunt bogaţi şi zic m-a binecuvăntat Dumnezeu, dar oare pentru ce t-ea binecuvântat Dumnezeu? oare nu ca să dai, oare asta nu e încercare pentru tine să vadă Dumnezeu inima ta, te-ai gândit măcar o clipă că bogoţia pe care o ai e o încercare pentru tine, care poate să îţi schimbe viitoru în bine sau în rău?.


Prietene şi frate cercetează-te căci vai de cei ce-ş strâng comori în vremea din urmă, desprinde-te de glia această, lasă lumea, ci acum cu ce ai lucrează pentru Cristos şi nu înţelege că trebue să pleci nu ştiu pe unde departe ci acolo unde eşti spune oamenilor despre adevăratul şi AtotPreaînaltul Dumnezeu. Romănia deşi este o ţară creştină nu îl cunoaşte pe Dumnezeu, deci ogorul este mare fii şi tu unul din lucrătorii adevăraţi.

Spitalele sunt pline de bolnavi neajutoraţi este atât de lucru dar puţin sunt lucratorii, deşi avem atâţia pastori, enoriaşi, nu fac nimic, mor oameni prin spitale şi nimeni nu face nimic, nu se gândesc numa cum să se îmbogăţească. Unde scrie în Biblie că trebe să ne izolăm de restul lumii, unde scrie să stai în biserică?, Biblia ne învaţă să lucrăm afară şi să smulgem pe cine putem din lumea aceasta, moare poporul din lipsă de cunostinţă, şi noi stăm în biserici şi nu facem nimic, ne considerăm mai presus şi totuşi suntem nimic. Căt timp te vezi mai presus de cât un altul eşti un nimic, căt timp nu pui măna pe plug nu ai cum să ari, căt timp nu pui mâna pe evanghelie nu ai cum să vesteşti, căt timp stai numai în biserică nu ai cum să araţi lumii dragostea lui Dumnezeu. Pune-te astăzi în lucrul Domnului şi mai smulge câte un suflet din mocirla lumii acesteia.

Scris de Margea Gheorghe Florin,®www.CrestinTotal.ro

In fiecare Miercuri un nou articol de Margea Gheorghe Florin


 

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (26187 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: