Albume: lansari

Album: Continental „Cu bratele deschise”

Cu bratele deschiseRepertoriul dinamic, aduce din nou un plus de creativitate si profesionalism muzicii crestine românesti si este destinat publicului larg, prin cântece apartinând mai multor stiluri muzicale, în speranta ca aceste cântece vor fi aproape de sufletul ascultatorului.

Acest ultim proiect a fost inregistrat si in colaborare cu artisti crestini cunoscuti, iar în ceea ce priveste post-procesarea albumului, în colaborare cu Raymond Vancu, fost producator al formatiei “Proconsul”, care a realizat editarea, mixajul si masteringul albumului.

Pe acest album veti putea gasi atât cântece complet noi, cât si cântece din repertoriului crestin international; veti recunoaste cu siguranta Lifesong – Casting Crowns, Arms wide open – David Phelps, I choose You – Point of Grace si altele, dar si un remix al unei piese foarte îndragite din repertoriul mai vechi Continental, Esti Rege si Domn.

 

Albumul Cu bratele deschise, care s-a bucurat de un mare succes în turneele Continental din aceasta vara, poate fi procurat fie participând la unul din concertele Continental, fie din librariille crestine.

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura