EDITORIALE

Despre concertul Speranta de la Hunedoara

Ziua de 19 iulie, a fost o zi de mare bucurie pentru Hunedoreni pentru că în incinta stadionului „Corvinul” a avut loc un concert de muzică creștină. Acordurile cântărilor interpretate de grupul Speranța și Prietenii, au atins corzile inimii celor aproape trei mii de hunedoreni prezenți pe stadion. Printre cei prezenți pe stadion se afla și primarul orașului Hunedoara, Ovidiu Hada, care a avut un cuvânt pentru ascultători.

Au fost momente de inaltă spiritualitate care au readus în atenția celor prezenți faptul că dincolo de grijurile vieții cotidiene din România, românii au suflet și că numai Dumnezeu ne poate ajuta să trecem peste ingrijorările vieții de acum. Sub titlul „Popas la cruce”, acest popas al grupului Speranța pe meleagurile hunedorene i-au făcut pe ascultători să se oprească din alergarea lor și să poposească la crucea Domnului Isus. Crucea nu a fost un lemn incrucișat, ci mesajul crucii, mesajul despre Jertfa Domnului Isus Fiul lui Dumnezeu, mesajul Evangheliei, vestea bună venită din cer, că Dumnezeu mântuiește sufletele celor ce cred ca El a murit pentru păcatele noastre. Acest “popas la cruce”  a culminat cu mesajul Biblic transmis și aplicat pentru sufletele celor ce eram acolo, de către pastorul Gabi Zegrean din Beclean, Jud Bistrița.

Puterea din spatele mesajului a copleșit ființele celor ce am fost prezenți și am simțit că intrăm într-o stare de har, în care am vrea să trăim continuu. Pastorul Gabi Zegrean i-a invitat pe cei ce vor să aibă un nou început în viața lor, să-și mărturisească păcatele și să-L primească pe Isus Hristos ca Domn și Mântuitor al vieții lor.

Zeci de hunedoreni au pășit pe stadion cu ochii în lacrimi și cu hotărârea că au găsit răspunsul la frământările lor de-a găsi fericirea interioară, a sufletului.

Priveam o tânără ce stătea undeva în spatele meu, care în momentul în care predicatorul i-a chemat să îngenuncheze în fața Domnului Isus, s-a ridicat ca un resort cu mâinile împreunate la rugăciune și a coborât de la tribuna unde ne aflam. Hohotea de plâns, și cred că eliberarea interioară ce a simțit-o, a produs o descătușare a sufletului ei, de toate legăturile păcătoase ale trecutului.

Suntem călători prin lumea aceasta și dupa o viața de câtiva zeci de ani va trebui să pașim în altă lume în fața Dumnezeului veșnic și Atotputernic la judecată.

Dragul meu cititor, dacă vei poposi la crucea Domnului Isus Hristos, dacă-ți vei mărturisi păcatele și iL vei primi ca Mântuitor pe Cel ce a fost pedepsit pentru păcatele tale, vei avea parte de un popas pentru totdeauna în Împărăția lui Dumnezeu. Deci, nu mai sta nepăsător în fata unei mântuiri așa de mare!

Scris de STOICA RAHELA

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. cati oamenii ar fi schimbati daca noi mai iesim dintre cei 4 pereti ai biserici si am duce vestea buna,putem face si noi asfel de oamenii sa fie eliberati si mantuiti daca nu am sta comozi doar sa privim o asemena persoana cum il primeste pe Domnul si chear noi sa o indrumam,sa nu asteptam alti sa spuna la cei din juru nostru de mantuire cand noi avem mii de oportunitati de a spune de mantuire. SA NE AJUTE DOMNUL !

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: