ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

RUGACIUNEA

Este cea mai puternica arma a crestinului care ne face mai eficienti, mai fericiti, ne da forta necesara sa implinim voia lui Dumnezeu in viata noastra. Rugaciunea nu este urmarea meritelor noastre, ci indurarea lui Dumnezeu. Zaharia12:10 ,, Atunci voi turna peste casa lui David si peste locuitorii Ierusalimului, un duh de indurare si de rugaciune si isi vor privirile spre Mine, pe care L-au strapuns. Il vor plange cum plange cineva pe singurul lor fiu, si-L vor plange amarnic, cum plange cineva pe intaiul nascut. ,, Avem promisiunea ca cererile noastre sunt ascultate. Psalmul 65:2 ,, Tu asculti rugaciunea. De aceea toti oamenii vor veni la Tine. Rugaciunile noastre trebuie sa porneasca din inima. Din inima noastra catre inima Lui. Psalmul 62:8,, Varsati-va inimile inaintea Lui!,, Vedem pe Ana care de prea multa ei durere, numai buzele ei se miscau, dar nu i se auzea glasul. Insa Ana vorbea in inima ei cu Dumnezeu. 1 Samuel 1:13 ,,Ana vorbea in inima ei, si numai buzele si le misca, dar nu i se auzea glasul,, . Rugaciunea mai poate fi facuta cu strigate mari si cu lacrimi. Evrei 5:7 ,,El este acela care, in zilele vietii Sale pamantesti,  aducand rugaciuni si cereri cu strigate mari si cu lacrimi catre Cel ce putea sa-L izbaveasca de la moarte.,,  Rugaciunea trebuie facuta cu credinta. Matei 21:22,, Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi. ,, Rugaciunea trebuie sa fie facuta in Duh si Adevar. Ioan 4:23,, Iata vine ceasul cand inchinatorii adevarati se vor inchina Tatalui in duh si adevar; fiindca astfel de inchinatori doreste si Tatal. Rugaciunea insotita de multumire. Filipeni 4:6,, Nu va ingrijorati de nimic; ci in orice lucru , aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu, prin rugaciuni si cereri cu multumiri. ,,Unitatea in rugaciune. Fapte 1:14,, Toti acestia staruiau cu un cuget in rugaciune si in cereri, impreuna cu femeile, si cu Maria, mama lui Isus. ,, Deci sa venim inaintea lui Dumnezeu cu inimile curate,  caci Lui ii pasa de noi si stim ca avem un Mare Preot care are mila de slabiciunile noastre, si El are toata puterea in cer si pe pamant. El este rezolvarea tuturor problemelor noastre.
Scris de: Stoica Emanuela

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

 1. Ps.139:23 Cercetează-mă, Dumnezeule, şi cunoaşte-mi inima! Încearcă-mă şi cunoaşte-mi gândurile!
  24.Vezi dacă sunt pe o cale rea, şi du-mă pe calea veşniciei!Amin

  Rugaciunea trebuie sa fie facuta in Duh si Adevar , asa este,aceasta este rugaciunea facuta in taina in cugetul nostru curat si avand o inima curatita de Duhul Sfant ,care este sincera,de aceea zice Domnul.
  Ioan 4:23,, Iata vine ceasul cand inchinatorii adevarati se vor inchina Tatalui in duh si adevar; fiindca astfel de inchinatori doreste si Tatal.Amin
  Rugaciunea mea este cugetul meu si iubirea mea ,in taina cu Dumnezeul meu si dupa voia Lui ma rog zilnic .
  Dumnezeu mi-a implinit pana acum aproape tot ce i-am cerut in gandul meu tainic,dar fara sa auda sau sa stie cel rau.
  Si strigatul meu de disperare a fost ascultat in vremea cand eram incercata de cel rau.
  Vrei ca rugaciunea ta sa fie ascultata de Dumnezeu? spune-o in gandul tau in liniste ,in odaita ta sau in biserica ,oriunde te-ai afla si crede ca Dumnezeu poate totul.
  Intr-o zi Duhul m-a cercetat si m-a indemnat, fa-ti rugaciune in taina sa nu o stie nimeni ca Domnul sa poata lucra in liniste si tainic.
  Si am vazut mana Lui la lucru si dorintele mele implinite rand pe rand si tot ce face Dumnezeu ,imi face spre binele meu ,in toate lucrurile Ii multumesc zilnic si Il binecuvantez in odaita mea.
  Totul e posibil daca inima ta e curata si sincera, si nu afla cel rau cererea ta , caci satan nu doarme ,ci cauta sa impiedice si sa strice planul Lui Dumnezeu ,ca si in pilda cu samanta cazuta langa drum . Marcu 4:15.

  Ps.66:17-20 Binecuvântat să fie Dumnezeu, care nu mi-a lepădat rugăciunea şi nu mi-a îndepărtat bunătatea Lui!Amin

 2. TRAIAN DORZ

  Adeseori ispite grele
  în calea vieţii mele vin
  zdrobind odihna vieţii mele
  şi-a zilei liniştit senin

  Atunci alerg la rugăciune
  şi prin Hristos din nou primesc
  tărie să le înving pe toate
  şi iarăşi pacea-mi regăsesc

  Adeseori dureri amare
  adânc încearcă viaţa mea
  şi dreapta-ncrederii cărare
  aşa de greu o pot ţinea

  Adeseori puteri duşmane
  spre mine năvălesc cumplit
  lăsându-mi viaţa numai rane
  şi sufletul adânc zdrobit

  O sfânt liman al rugăciunii
  ce scut nedespărţit îmi eşti
  ce liniştire, ce putere
  şi ce adăpost îmi dăruieşti !

 3. As dorii si eu o minune, nu pentru mine, cu mine Dumnezeu a fost intotdeauna bun si darnic si-I multumesc din suflet!!! As dorii pentru prietenii mei cei mai buni(sot si sotie) care au o problema si nu pot face copii. Ma doare sufletul cand vad doua persoane atat de minunate si sufletiste sa nu aiva si ei un mic ingeras, desii isi doresc enorm!!!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: