EDITORIALE

MAREA TRIMITERE

Matei 28:19-20:,, Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in numele Tatalui si al Fiului si al Duhului Sfant. Si invatati-i sa pazeasca tot ce v-am poruncit. Si iata ca Eu sunt cu voi in toate zilele, pana la sfarsitul veacului.,,
El doreste ca fiecare dintre noi sa ducem vestea cea buna a Evangheliei mai departe. Odata ce am fost nascuti din nou, din Duhul lui Dumnezeu , noi am primit o putere de marturie mai mare. Cand ai gustat ce bun este Domnul,  nu mai poti sa taci. Incepi sa spui celor din jurul tau despre mantuirea  pe care ai primit-o in dar prin jertfa Domnului Isus. O parte din Dumnezeire locuieste acum in inima ta. Fiecare crestin trebuie sa impartaseasca vestea cea buna mergand prin credinta, insotita de fapte. Nu toti putem sa mergem sa misionam in alte tari, in alte orase ca sa lucram pentru Dumnezeu. Dar, fiecare dintre noi putem sa fim o marturie vie pentru vecinii nostrii, pentru colegii nostrii de scoala sau la locul de munca. Putem sa contribuim daruind pentru lucrarea de misiune, putem sa mijlocim pentru cei ce pleaca in misiune. Ma doare inima in mine cand vad cum milioane de oameni pleaca in vesnicie despartiti de Dumnezeu. Scopul nostru pe acest pamant este sa spunem si altora despre vestea cea buna a Evangheliei. Cel mai frumos lucru este atunci cand vezi ca, prin marturia ta, prin faptele tale, oameni care sunt robiti de pacate, slabi, fara putere, isi indreapta privirea in sus, si incep sa il caute pe Dumnezeu.Nu este fericire mai mare decat atunci cand un pacatos se intoarce la Dumnezeu. Haideti sa fim oameni care stau in spartura pentru cei nemantuiti din casa noastra, din orasul nostru, din tara noastra. Ezechiel 22:30 ,,Caut printre ei un om care sa inalte un zid , si sa stea in mijlocul sparturii inaintea Mea pentru tara ,ca sa nu o nimicesc; dar nu gasesc niciunul!,,
Articol scris Emanuela Stoica

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

--

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

►Poti dona prin: BT Pay si Revolut - 0763631321 - https://revolut.me/crestintotal ►Paypal - https://www.paypal.com/paypalme/crestintotalro

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

 1. Acum se intampla cu cultele si religiile indoctrinate ca si poporul Lui Dumnezeu in pustie , care si-au intins corturile si de acolo nu au mai plecat si au murit fara sa ajunga in promisiunea Lui Dumnezeu ,deoarece si-au facut un zid mare si o ingradire proprie si au oprit calatoria si propovaduirea Evangheliei si cunoasterea cuvantului Lui Dumnezeu si nu l-au urmat pe Moise omul din spartura,care trebuia sa fie dusi in tara promisa unde era adevarul si libertate .
  Asa si azi,Dumnezeu nu si-a scos copii Lui din lume si din necazuri ca sa ii bage in culte si religii tocmai ca sa nu li se spele creieri si sa ii indoctrineze sa fie ca niste zombii,ci sa mearga sa propovaduiasca Cuvantul Sau si sa fie martorii vii tuturor oamenilor si mai ales saraciilor ,pe strazi in locuri si pe diferite situri ,sa predice in toata lumea ,Biblia.
  Credinta adevarata cand este ingradita si oprita de dogme…este moarta ,si noi daca ne afiliem unui cult sau religi indoctrinate, murim fara sa ajungem la desavarsire ,dar daca iesim afara din ele si ascultam numai de cuvantul Lui Dumnezeu ,Duhul Sfant ne calauzeste sa ajungem la desavarsirea in Hristos .
  Majoritatea cultelor si religiile mint ,ei propovaduiesc N.T. si mai ales Fapt.Apost. dar nu il practica ,ei se impotrivesc si inabuse adevarul in dogma lor. Daca v-ati oprit doar pana la Evanghelia Lui Ioan si nu ati mers sa impliniti si sa practicati Evanghelia Lui Pavel si botezul din N.T.propovaduit de Duhul Sfant care este plinatatea Lui Dumnezeu,prin Sfinti Apostoli Petru sI Pavel ,muriti ca cei din pustiu .Multi au murit si au plecat in vesnicie fara sa afle adevarul si vor mai murii inca ffffff multi care au crezut doar in cultul sau religia lor si sunt multe false si nu in promisiunea Lui Dumnezeu,sfarsitul e aproape si multi vor pleca in vesnicie invaluiti in minciuna de uni popi si pastori si aruncati in iad.

  De ex.Botezul Biblic cel care ne poate duce in promisiunea Lui Dumnezeu este cel din Fapt.Apost 2:38-41 .
  Daca ziceti ca aveti adevarul ,de ce il predicati in adunari si in biserici si nu il practicati ?!!,pentru ca v-ati indoctrinat si v-ati oprit la botezul cel din Matei ?!facut in titluri fara nici un nume si Domnul Isus Hristos a spus clar sa ii botezati in “NUMELE ,TATALUI SI AL FIULUI SI AL DUHULUI SFANT “…si acum care este Numele lor ?!! CE PROSTIE OMENEASCA CA NU STIU NICI MACAR CE INSEAMNA CUVANTUL”NUMELE” si cine sunt acestia Trei mari marturisitori ai Lui Dumnezeu in cer.
  (Caci trei sunt care marturisesc in cer: Tatal, Cuvantul si Duhul Sfant, si acestia trei una sunt.) (1Ioan.5:7)… sunt una si aceasi persoana.Domnul Isus Hristos .
  De aceea a fost dat Duhul Sfant la cincizecime sa aflam Numele Lui Dumnezeu ,care este Isus Hristos SI SA CREDEM IN NUMELE LUI SA NE BOTEZAM SI SA MARTURISIM ,CA ISUS HRISTOS ESTE DOMNUL.
  Si porunca Lui este sa credem in Numele Fiului Sau, Isus Hristos, si sa ne iubim unii pe altii, cum ne-a poruncit El. (1Ioan.3:23)…(SI FIUL INTOTDEAUNA POARTA NUMELE TATALUI ). deci nu exista trei Nume si trei persoane intr-o formula de botez . Nimeni in Biblie, in N.T.nu a fost botezat in trei titluri, ci doar in Numele Domnului Isus Hristos.
  Dar de la papa si catolici se face acest botez in trei titluri tocmai ca sa bage de trei ori in apa bebelusii, ei scufunda copii in apa de trei ori ca si cand ar avea trei Dumnezei si nu unul si cultele fac la fel ,chiar daca scufunda pe om o data in apa,ei cred in trei Dumnezei ca find trei persoane distincte si diferite tocmai ca nu au crezut in botezul cu Duhul Sfant de la cincizecime .
  Dar .N.T. aduna TRINITATEA intr- unul singur si aduce credinta apostolilor de la cincizecime ,la Singur Dumnezeu si la cunoasterea si identificarea Lui ,cu Numele de Domnul Isus Hristos,noi nu avem un Dumnezeu necunoscut , fara o identitate ,stim ca calitatile de Tatal ,Fiul si Duhul Sfant formeaza O SUVERANITATE si este una si aceasi persoana si are un singur Nume .Cine-i Dumnezeu cunoaste aceste lucruri si le practica, dar cine nu stie ..asta e.
  Slova ca Slova dar practica gresita si inteleasa eronat ne omoara si ne duce poate duce in iad.
  Treziti-va si Dumnezeu sa va descopere adevarul, pana nu ii prea tarziu.
  1 Cor.8:6,Gal .3:20,Efes.4:4-6,1Tim.2:5,Gal.1:1-24,9-12 ,2 Tes.2.1-17
  Caci daca noi Il chemam in calitate de Tata pe Dumnezeu ,atunci noi trebuie sa fim cu adevarat fii si fice de Dumnezeu , infiati de El dupa nasterea din nou si trebuie sa ne asemanam cu Fiul Lui in toate lucrurile,altfel mintim cand ii spunem Tata ,multi Il cheama ca Tata pe Dumnezeu si traiesc ca dracii, in pofte lumesti si desfranati ,neascultandul si atunci Dumnezeu nu e Tatal lor.
  Dumnezeu nu isi invata copii sa pacatuiasca sau sa umble in placeri lumesti si pe cai straine.Cine-i din Dumnezeu nu pacatuieste ,el nu poate pacatui.
  1 Petru 1:17Si daca chemati ca Tata pe Cel ce judeca fara partinire pe fiecare dupa faptele lui, purtati-va cu frica in timpul pribegiei voastre;..Amin
  Deci nu judec pe nimeni ,JUDECATA ESTE A LUI DUMNEZEU .

  VORBITI ADEVARUL DESCOPERIT DIN CUVANT N.T., CHIAR DACA SE SUPARA UNII DIN CEI MARI SI NU LE CONVINE ,DUMNEZEU VA V-A PROSLAVII IN CER, INCETATI SA MAI MINTITI OAMENII CU BIBLIA IN FATA .

  Rom.8:15.
  2Tes.2:15. Asadar, fratilor, ramaneti tari si tineti invataturile pe care le-ati primit fie prin viu grai, fie prin epistola noastra.
  16. Si insusi Domnul nostru Isus Hristos si Dumnezeu, Tatal nostru, care ne-a iubit si ne-a dat prin harul Sau o mangaiere vesnica si o buna nadejde,
  17. sa va mangaie inimile si sa va intareasca in orice lucru si cuvant bun!Amin.

  (e parerea mea si daca gresesc voi da socoteala eu insumi la judecata pentru tot ce exprim aici ,dar nu ma las nici inselata de unii sa tac )
  Dumnezeu sa va binecuvanteze!

 2. in contextul acestei frumoase intentii de a motiva la slujire,nu uita ca efectul slujirii sunt roadele,iar in Romania a prins febra americana de genul women preacing,ma intreb care mai e rolul barbatilor cu biblia in mana cred ca la facut cumparaturi in weekend!….

 3. tetelestay
  Imi pare rau,daca aceasta este conceptia ta cu privire la femei.Tu crezi ca femeile trebuie sa stea doar la cratita si la crescut copii.Ai dreptate,chemarea primordiala a femeii este de a fi sotie si mama.Dar ea trebuie sa fie un exemplu de viata pentru copiii ei,pentru vecini si colegii de munca.Dar pentru aceasta ea trebuie sa cunoasca Cuvantul lui Dumnezeu si sa il traduca in viata de zi cu zi.Prin tot ceea ce facem prin vorbirea noastra,atitudinea si faptele noastre,noi trebuie sa fim sare si lumina.Viata noastra trebuie sa fie ca o inchinare la adresa lui Dumnezeu.Noi suntem datori sa spunem celor cu care interactionam despre vestea cea buna a Evangheliei.Vizitand pe bolnavi,mergand la Azilul de batrani,prin diferite actiuni de caritate ai ocazia prin faptele tale sa se vada dragostea lui Dumnezeu.De multe ori nu ai nevoie de cuvinte,ca faptele striga mai tare.Trebuie sa folosim orice oportunitate de a spune si altora despre Domnul nostru Isus Hristos.Noi toti suntem lucratori impreuna cu El.Iti recomand cu multa caldura cartea:,,Viata condusa de scopuri,,de Rick Warren. Ea a avut o puternica influenta in viata mea.Mi-a schimbat modul de gandire si prioritatile vietii.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: