ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Tu ce alegi?

In Deuteronom 30:15 Dumnezeu ne vorbeste: ,,Iata, iti pun astazi inainte viata si binele, moartea si raul,,, v 19: ,,Alege viata ca sa traiesti tu si samanta ta.”  In viata avem de facut alegeri. Putem alege scoala pe care vrem sa o facem, prietenii, Biserica pe care o frecventam, cantecele pe care le ascultam, partenerul sau partenera de viata. Dumnezeu ne spune care este beneficiul ascultarii de Cuvantul Sau. Daca alegi sa iubesti pe Domnul, sa umbli in Caile Lui, sa pazesti poruncile Lui si randuielile Lui ca sa traiesti sa te inmultesti, si sa fii binecuvantat de Domnul Dumnezeul tau. Dar daca alegi sa nu asculti de Dumnezeu, inima ta se va abate de la El, daca te vei lasa amagit sa te inchini inaintea altor Dumnezei, si sa le slujesti, veti pieri, si nu veti avea multe zile. Pe paginile Sfintelor Scripturi avem pilde din care avem de invatat. Imparatul David in loc sa mearga la razboi a ramas la Ierusalim si pe cand se plimba, a vazut o femeie frumoasa care se scalda. El a privit-o, a placut-o a adus-o la el si a pacatuit cu ea. Desi cunostea primele cinci carti din Biblie, a ales sa nu asculte de porunca lui Dumnezeu care spune: ,,Sa nu poftesti casa aproapelui tau, sa nu poftesti nevasta aproapelui tau, nici vreun alt lucru care este al aproapelui tau.” Un pacat conduce la un alt pacat. Apoi, planuieste cum sa-l omoare Urie, il trimite la lupta si il pune in locul cel mai greu, ca sa moara. Atunci David a luat de nevasta pe Bat-Seba, si ea ii naste un fiu. Faptele lui David nu au placut Domnului. Din cauza neascultarii, el trebuie sa suporte consecintele pacatelor. Si plateste un pret mare. Daca alegem sa iubim pe Domnul sa ascultam de Cuvantul Sau, suntem cei mai binecuvantati oameni. Chiar daca nu avem posesiuni materiale avem mantuirea care nu poate fi cumparata nici cu aur, nici cu argint, nici cu pietre scumpe. Numai cu Sangele sfant al Domnului Isus. Deci, tu ce alegi?
Scris de Stoica Emanuela

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

 1. Am ales 100 % pentru Hristos care inseamna totul pentru mine ,iar restul este nimic ,deci tot ce nu-i dupa voia Domnului ne poate scade procentajul de totul in Hristos si astfel sa-L impartim cu lucrurile lumii,lucru caruia Domnului nostru nu ii place .De aceea trebuie sa avem ochii deschisi si mintea treaza sa putem intelege clar voia Domnului si sa nu alegem biserici,cantece,prieteni ,haine,locuri publice si alte lucruri care nu sunt placute Lui ,caci toate acestea nu ne duc in imparatia Lui Dumnezeu ,doar Isus Hristos si atat . Col .1:1-29
  Noi trebuie sa ne potrivim cu Domnul nostru Isus Hristos in toate lucrurile.Prefer sa fiu urata de toti oamenii ,sa urasc toate lucrurile lumii si deja ma tulbura toata aceasta lume si urasc lucrarile din lume ,ma tulbura sa am deaface cu oamenii necrestini, mincinosi, fatarnici,cu birocratia acestei lumi,cu autoritatile publice,cu tot ce nu inseamna Dumnezeu ,dar atunci cand intru in lumea mea cu Dumnezeu in Biblie sau pe internet ,ascultand predici ,cantece crestine ,citind editoriale crestine adevarate ,ma simt in lumea mea si pentru mine ,cuvantul Lui Dumnezeu imi este deja descoperit nu mai am nici o intrebare despre lucrurile Lui Dumnezeu la care sa nu pot sa raspund ,despre voia Lui,caci cunosc lucrurile Lui Dumnezeu si voia Lui si in prezenta Lui sunt cea mai fericita ma simt ca acasa si simt ca sunt iubita doar de El.
  Aceasta-i lumea mea ,DUMNEZEU ,restul ma tulbura .
  Ma tulbura cand vad ce se intampla in bisericiile de azi si va vad cum mergeti in ratacire ,cum mai marii vostri nu v-a explica totul in adevar si astfel voi mergeti in iad cu biserica voastra cu tot,vad cum traiti in placeri lumesti fiind deja botezati si va credeti mantuiti, bucurandu-va si slavindu-va pentru cea ce faceti si voi nu vedeti ca sunteti morti si despartiti de Dumnezeu.Vad pe internet cum unii din voi sunteti flamanzi si insetati dupa neprihanire si dupa adevar,dar cei mari va adapa cu nelegiuire si minciuni ,va invata sa pacatuiti cu voia bagandu-va in afacerile si programele lor,FRATILOR SI SURORILOR SUNTETI MINTITI SI DUSI IN RATACIRE PENTRU CA SA FITI DOAR MEMBRI BISERICILOR RESPECTIVE.Care aveti putere si dorinta ,rugati-va Domnului sa va deschida ochii si sa vedeti ca sunteti in locuri gresite impreuna cu cei rai , iesiti din mijlocul lor,sunt locuri de inchinare mult mai demne si mai placute Domnului decat sa stati impreuna cu fatarnicii si sa va duca in iad.
  Unii pastori si preotii va trimit in iad ,daca nu cititi Biblia si nu ascultati de Dumnezeu ,veti murii ,pentru ca nu ascultati de El, ci de bisericile voastre si pastorii vostri.Impliniti tot ce va spune Dumnezeu in cuvantul Sau sa impliniti ,nu ce va spun mai marii vostri.Daca alegeti o biserica cladire sau un pastor de care sa ascultati mai mult decat pe Dumnezeu ,sunteti morti ,caci Dumnezeu este viu si doar El este adevarul, cladiriile vor fi daramate, pastorii vor merge in iad ca nu va spun si explica adevarul din cuvant si voi impreuna cu ei.
  Domnul Isus Hristos impreuna cu toti apostolii si crestinii ,cu Pavel ,cu Petru si David din vechime si toti sfintii din Biblie nu s-au increzut in biserici si preoti,ci doar in cuvantul Domnului in puterea Lui ,a Duhului Sfant.
  Aceasta este voia Lui Dumnezeu,El va vrea cu gelozie doar pentru El si nu isi imparte slava cu bisericiile statului ,cu doctrinele lor ,invataturile si programele lor,ci doar cu biserica vie a Domnului Isus Hristos care este iesita afara din sistemele bisericesti indoctrinate si sta bazata doar pe cuvantul Lui Dumnezeu si atat.
  Deci nu inseamna sa iesiti din biserica voastra daca e scripturala,ci din sistemele ei indoctrinate.
  (e parerea mea despre alegere ,ca nu sistemele bisericesti ,nu cladirea de biserica sau pastorii,preotii cu ritualul lor ,ma tine pe calea sfanta ,ci doar …ISUS HRISTOS CEL INVIAT ,PRIN CUVANTUL SAU )
  Ps. 23 Domnul e pastorul meu…Amin.Amin.

 2. Scumpa sora, nu cumva cineva va ranit atat de profund si inca rana d-voastra nu ete vindecata? Va indemn sa iertati si sa fiti libera in Hristos. Stiti ca tot in biblie, mai bine zis, chiar Domnul zice: daca nu iertati oamenilor greselile lor nici Tatal vostru cele ceresc nu va va ierta greselile voastre.
  Presupun ca sunteti ranita, caci altfel nu pot intelege „atacul” la tot ce „misca”. Aveti de luptat cu diavolul nu cu oamenii; pe oameni ubiti-i ca asa face si ISUS.
  Ati amintit pe Pavel, Petru, David – toti au gafat la un moment dat si totusi Dumnezeu i-a reabilitat pe toti. Deci: iertati si iubiti; prea multa durere reiese din cuvintele pe care le spuneti.

  Binecuvantare!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: