ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Ai simţit vreodată că viaţa nu este dreaptă?

Ai simţit vreodată că viaţa nu este dreaptă? Ca şi creştini ne străduim să urmăm voia şi calea lui Isus, dar uneori suntem frustraţi când vedem cum oamenii cărora nu le pasă de El par să o ducă foarte bine. Un om de afaceri care înşeală primeşte un contract avantajos, un bărbat care chefuieşte tot timpul benefi ciază de robusteţe şi sănătate, în timp ce tu sau cei dragi ţie se luptă cu probleme fi nanciare sau medicale.

În aceste circumstanţe ne simţim înşelaţi, lipsiţi de valoare. Dacă cumva experimentezi aşa ceva, te afli într-o companie bună. Autorul Psalmului 73, înşiră o listă întreagă de moduri în care cel rău prosperă, apoi se lamentează: „Degeaba
mi-am curăţit eu inima“ (v.13). Dar fl uxul gândurilor lui se retrage când îşi aminteşte de timpul petrecut în prezenţa lui Dumnezeu: „Am luat seama la soarta de la urmă a celor răi“ (v. 17).
Când petrecem timp cu Dumnezeu şi vedem lucrurile din punctul Său de vedere, atunci ni se schimbă complet perspectiva. Putem să-i invidiem acum pe cei necredincioşi, dar nu îi vom mai invidia în ziua judecăţii. Ştiţi zicala: nu
contează că câştigi o bătălie, dacă pierzi războiul! La fel ca psalmistul, să-L lăudăm pe Dumnezeu pentru  prezenţa Lui în viaţa noastră şi pentru promisiunea Lui în viaţa ce va veni (v. 25–28). El este tot ce ai nevoie, chiar
dacă viaţa pare nedreaptă.
Autor Joe Stowell

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

 1. Chiar daca ti se pare ca viata este nedreapta atunci cand esti incercat, pe urma vezi ca Dumnezeu a avut un scop bine determinat .Toate adversitatile au rolul de a ne transorma, de a ne modela caracterul .In incercare fie alegi sa te razvratesti impotriva lui Dumnezeu, fie alesi sa te lasi modelat de mana Creatorului.El va scoate un vas de cinste si la sfarsit te vei bucura pentru ca te-ai lasat modelat de El.Toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu.

 2. De fiecare data cand cineva pune o intrebare sau scrie ceva, imi pun intrebari despre fiecare cuvant scris….
  Daca incercati sa faceti acest ,,exercitiu” filtrat de Cuvantul lui Dumnezeu, se intampla sa vedeti ca intrebarea nu-si are rostul de cele mai multe ori si doar mintea noastra este ispitita neincetat de a cugeta la lucruri desarte in loc sa mergem spre cele desavarsite.
  Ce e viata? Isus a spus: ,,Eu sunt Calea, Adevarul si Viata”. El este viata. El este drept, deci Viata este dreapta. A umbla cu Hristos e viata tot timpul, restul e goana dupa vant. Il laud de Dumnezeu ca este viu si drept.
  ,,Oricine crede in El, nu este judecat” si ,,Omul nu poate primi decat ce-i este dat din cer”.
  Isus s-a jertfit pentru toti, pe toti ne-a iubit si ne iubeste pe toti, El nu a privit si nu priveste la fata omului, E Preotul nostru, sa invatam de la El!
  Sa ne iubim, sa ne ingaduim unii pe altii…Avem o preotie de indeplinit, haideti sa o facem, prin puterea Lui si slava Numelui Sau.
  Haideti sa nu cadem de oboseala, haideti sa nu adormim…putina vreme ,peste putina vreme….MARANATA!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: