PREZENTARI

CUM SA NE RUGAM: CUVANTUL LUI DUMNEZEU

Darama întariturile din viata ta învatand sa te rogi cu puterea Cuvantului lui Dumnezeu.

Cum punem în practica 2 Corinteni 10:3-5 sau cum putem sa rasturnam întariturile, facand orice gand rob ascultarii de Dumnezeu? Beth Moore ne arata cum sa facem aceasta, în cartea sa Cum sa ne rugam Cuvantul lui Dumnezeu.

Ghid de rugaciune tematic, care abordeaza paisprezece dintre cele mai întalnite întarituri spirituale si ceea ce ne descopera Scriptura despre fiecare dintre ele, Cum sa ne rugam Cuvantul lui Dumnezeu îti prezinta versete rescrise sub forma de rugaciune, pe care sa le încorporezi în viata ta zilnica de rugaciune. Citeste mai multe despre carte (click aici)

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Eu ma rog cum imi spune duhul sa ma rog si daca duhul ma trimete la cuvant trebuie sa iau cuvantul asa cum este scris in El si sa Il cred pe DUMNEZEU, pe CUVANTUL LUI ,in nici un caz nu ma rog dupa spusele altora sau din carti scrise de oameni pentru ca ce Dumnezeu ii spune la unul sa se roage nu este valabil si pentru mine .Duhul Sfant vrea sa se roage personal pentru noi ,impreuna cu duhul nostru ,inaintea Tronului Lui Dumnezeu a Tatalui nostru ceresc.
    Ioan 4:24 ” Dumnezeu este Duh; si cine se inchina Lui trebuie sa I se inchine in duh si in adevar.” Amin.
    Adica in duh si citind in Biblie, care este adevarul.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: