ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Nu va ingrijorati!

In Matei 6:25 Domnul Isus ne spune  ,,De aceea va spun: nu va ingrijorati de viata voastra gandindu-va ce veti manca sau ce veti bea,nici de trupul vostru gandindu-va cu ce va veti imbraca.Oare nu este viata mai mult decat hrana si trupul mai mult decat imbracamintea? “Crestinul stie ca toate lucrurile vin din mana lui Dumnezeu.El este stapanul binecuvantat.Ne-am predat viata in Mainile Lui,si dorim sa umblam in ascultare de Cuvantul Sau.Daca El este in control in toate lucrurile,si recunoastem suveranitatea Lui ,atunci de ce totusi ne mai ingrijoram? Nu cumva nu ne incredem indeajuns in caracterul lui Dumnezeu si in Cuvantul Sau? Mai exista urme de indoiala? Ingrijorarea este opusul credintei.Cu cat incepem sa ne ingrijoram,cu atat ne scade credinta.
In Filipeni 4:6,,Nu va ingrijorati de nimic,ci in orice lucru,aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu prin rugaciuni si cereri,cu multumiri “Asta inseamna ca eu trebuie sa fac partea mea (aduc cererile mele, problema cu care ma confrunt) inaintea lui Dumnezeu,si El promite ca Isi va face partea Lui.V.7,,Si pacea lui Dumnezeu care intrece orice pricepere, va va pazi inimile si gandurile in Hristos Isus

.”Eu personal cand am trecut prin incercarea de foc, ma rugam tot timpul in cugetul meu la Dumnezeu, si in ciuda adversitatilor prin care treceam, Pacea Lui domnea peste inima mea.El imi dadea putere sa pot inainta prin credinta si recunosc ca daca nu era de partea mea, m-as fi prabusit sub povara grea. Slavit sa fie Domnul caci El ne poarta intotdeauna in carul Lui de biruinta.El ne promite prin Cuvantul Sau: “nicidecum nu are sa Te las, cu nici un chip nu Te voi parasi .,,. Credinta se uita la Dumnezeu, iar sentimentele la ceea ce se intampla in jurul nostru. Credinta isi pune increderea in caracterul lui Dumnezeu si in promisiunile Lui.Trebuie sa stim ca orice lucru lucreaza impreuna spre binele celor ce-l iubesc pe Dumnezeu. El ingaduie evenimentele si imprejurarile in viata noastra ca sa ne invete, sa ne modeleze, sa ne transforme asemenea Fiului Sau. Deci haideti sa fim credinciosi, nu necredinciosi!
Editorial scris de Stoica Emanuela

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

7 Comments

 1. Uitandu-ma la versetele citate,tealizez din nou ca intradevar suntem mai mult decat binecuvantati,putem spune chiar ca traim in belsug.Chiar daca nu ne lafaim in bani si de multe ori nu stim ce sa punem pe masa inaintea copiilor,suntem izestrati cu ceva ce este mai de pret decat toate bogatiile,Isus.Avandu-l pe El suntem in belsug,deoarece ne da tot ceea ce avem nevoie,nu neaparat ceea ce cerem,insa el stie cel mai bine nevoile noastre.Datorita ingrijorarilor multi cresti uita de Dumnezeu,insa increderea face ca viata noastra sa fie plina de pace si pe deplin recunoscatori Domnului.Insa sa nu uitam un lucru,,paziti-va inima mai mult decat orice,alungati indoiala ,ingrijorarea sau teama zilei de maine si lasa ca Isus sa preia controlul vietii tale.

 2. De unde vine ingrijorarea?!!!
  1Ioan 2.1-:29
  15. Nu iubiti lumea, nici lucrurile din lume. Daca iubeste cineva lumea, dragostea Tatalui nu este in el.
  16. Caci tot ce este in lume: pofta firii pamantesti, pofta ochilor si laudarosia vietii, nu este de la Tatal, ci din lume.
  17. Si lumea si pofta ei trec; dar cine face voia lui Dumnezeu ramane in veac…..Amin
  Ingrijorarea vine cand noi ne punem increderea si placerea in lucrurile lumesti si in poftele celor lumesti ,in oameni si in tot ce nu-i din Dumnezeu.
  Oricine nu ramane in cuvantul Lui Dumnezeu sa il implineasca, se indeparteaza de El si atunci Dumnezeu il trimete pe cel rau si sa il controleaze pe om si ii da prilejuri de pacatuire, de ingrijorare , de pierderea mantuirii si primeste semnul fiarei.
  Antihristul a intrat pe scena si incearca sa inghita pe cat mai multi si sa le dea ganduri pacatoase si rele prin care vine ingrijorarea lumii.Stim cu totii ca la venirea Domnului vor fi doua feluri de oameni, unii cu semnul fiarei si altii cu pecetea Lui Dumnezeu si stim ca cei cu pecetea Lui Dumnezeu nu iubeste lucrurile lumesti ca sa il cuprinda ingrijorarea sa isi piarda mantuirea.
  Cine-i din Dumnezeu nu pacatuieste caci are nasterea din nou.
  Ce imi pasa mie daca mor sau daca traiesc ,daca sunt bolnava sau sanatoasa, daca am ce manca sau imbraca ,daca am casa sau nu ,daca am bani sau nu ,mie cel mai mult imi pasa sa lupt si sa aflu daca sunt a Domnului ,daca fac voia Lui si daca am pecetea Lui ,in rest nu ma intereseaza nimic de persoana mea caci totul e desertaciune si goana dupa vant si Domnul Dumnezeul meu ,are grija de mine.

  Rom.14:8 Caci daca traim, pentru Domnul traim; si daca murim, pentru Domnul murim. Deci fie ca traim, fie ca murim, noi suntem ai Domnului. Amin
  (parerea mea)

 3. Pacea DOMNULUI! pt ema. BUNUL DUMNEZEU nu trimite pe cel rau la noi ca sa pacatuitm,gresesti, asa cum spui tu aici “””Oricine nu ramane in cuvantul Lui Dumnezeu sa il implineasca, se indeparteaza de El si atunci Dumnezeu il trimete pe cel rau si sa il controleaze pe om si ii da prilejuri de pacatuire, de ingrijorare , de pierderea mantuirii si primeste semnul fiarei.”””” noi daca ne indepartam de Dumnezeu ,EL pleaca de la noi ,dar nu ne ispiteste ,pt k DUMNEZEU nu poate ispiti : IACOV 1:13, BUNUL DUMNEZEU ,nu face si nu poate sa faca asa ceva , cum spui tu.DUMNEZEU SA TE BINECUVANTEZE!

 4. Sora Ema, Domnul a gasit cu cale sa va voloseasca pt a-mi vorbi mie personal. Chiar sunt intr-o pierioada in care ma ingrijorez pt multe lucruri care au aparut neprevazut in calea mea, dar prin cuvintele puse de Domnul in inima Dvs EL a gasit cu cale sa ma mangaie si sa ma ridice iar la starea la care eram. Si tocmai din cauza ingrijorarilor, nu am reusit ca in ziua de sambata sa imi scriu articolul pe care il scriu sambata de sambata!! Dar Dumnezeu va gasit pe Dvs sa fiti inlocuitorul meu!! Nu-i asa ca e mare Dummnezeu si modul in care El lucreaza?? Nu-i asa ca nu mai avem nici un motiv de ingrijoare???

  Am primit mail-ul de la Dvs si ma bucur ca ati lasat Duhul Domnului la lucru in viata Dvs si EL v-a inspirat!! Asteptam cat mai multe articole!!! Va iubesc si va imbratisez cu drag!!! Multa pace sora mea!!!

 5. Ce bine este cand lasi pe Duhul Sfant sa lucreze!Dumnezeu ma uimeste tot mai mult.Pai nu este El un Dumnezeu al minunilor?Ma bucur din toata inima mea ca Dumnezeu ne foloseste pentru a ne ridica una pe cealalta.Iti multumesc pentru ca tu ai fost cea care m-ai indemnat sa scriu .Te iubesc ,si iti multumesc pentru cuvintele frumoase .Fii binecuvantata impreuna cu toata echipa,,Crestin Total.

 6. Sora Ema…tot ce mai pot sa spun acum este BUN VENIT IN ECHIPA CRESTIN TOTAL!!! Si Dumnezeu sa ne ajute pe toti sa fim crestini totali pentru EL toata viata!!! Aici sunteti printre frati…printre prieteni si speram sa va simtiti bine si Dumnezeu sa va foloseasca pentru cei din jurul Dvs!!! Ne rugam ca aceasta lucrare sa prospere si Duhul Domnul sa cerceteze inimile si sa mangaie pe cei intristati!!!

  Multa pace si binecuvantari sfinte!!!

 7. Ma simt onorata sa fiu primita in mijlocul vostru .Deja ma simt ca acasa.De cand am descoperit acest sitte, m-am imbogatit din punct de vedere spiritual, si am fost motivata sa fac si eu mai mult pentru lucrarea Domnului.Eu imi voi aduce aportul atat cat ma va ajuta bunul Dumnezeu.Va multumesc.Domnul sa va binecuvanteze !

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: