ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Veghează pe calea ta (Biserici reci).

Cercetând cu deamănuntul activităţile unor biserici am observat că acestea sunt cumplit de reci. M-am întrebat ades` cum s-a întâmplat aşa  ceva şi am ajuns la concluzia că s-au încurcat cu lumea, aşa cum sunt versurile unei cântări:

Cei ce-n ata casă de mici au crescut
Sunt de parcă nici o dată
Nu te-au cunoscut
Te-au uitat, te-au uitat
Cu lumea s-au încurcat
Legământul au călcat
Lumea i-a întinat.

Am stat de vorbă într-o zi cu un pastor şi eu vorbeam de o problemă şi el îmi spune nişte lucruri care nu ar avea ce căuta în gura unui pastor, mi-a fost ruşine mie de el, atunci am văzut cât e de rece, ce m-a durut cel mai tare este că avea curajul să afirme: ”cred că şi eu am Duhul lui Dumnezeu, dar a rămas doar la starea de a crede, încrederea lui este în lucrurile lumeşti şi tradiţi.

Îndemnul meu este veghează pe calea ta şi nu aţipi, cercetează scriptura cu deamănuntul, şi cum zicea un frate  Biblia trebue cercetată aşa cum mănânci un peşte cu migală.

Poate veţi întâlni şi dumneavoastră astfel de pastori , nu priviţi la oameni priviţi la Dumnezeu. Toţi suntem oameni greşim, Dumnezeu este cel care judecă, să nu descurajaţi aceştia sunt  lupi în piei de oaie (pastori plătiţi), care atunci când vine încercarea în loc să te ajute de afundă mai tare dacă pot.

Noi să zicem ca psalmistul Asaf: în psalmul 73: 28 „ cât pentru mine, fericirea mea este să mă apropii de Dumnezeu. Pe Domnul Dumnezeu îl fac locul meu de adăpost.

scris de Margea Gheorghe Florin,®www.CrestinTotal.ro

CITESTE MAI MULTE ARTICOLE DE Margea Gheorghe Florin

In fiecare Miercuri un nou articol de Margea Gheorghe Florin

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

Related Articles

2 Comments

 1. ESTE ADEVARAT CA BISERICILE SINT RECI DAR DUMNEZEU ARE O MIREASA GATA PENTRU RAPIRE ,, ,,,CAT DESPRE PASTORI ,, APOSTOLI, PROROCI ,, EVANGHELISTI ,INVATATORI ,, ACESTI ,SLUJITORI TREBUIE SA FIE ORDINATI DE DUMNEZEU ,,,,,,,,,,,,,,SI NUUUU DE SEMINARII SAU CULTE ,, ORGANIZATII FACUTE DE OAMENI ,,,,,,,,,,,CAT DESPRE ADEVARATII SLUJITORI EI SANT URATI DIN PRICINA ADEVARULUI ,,,,, ISUS A SPUS ,,,DACA PE MINE MAU URAT SI PE VOI VA VA URI LUMEA ,,, CACI VOI NU SANTETI DIN LUME .

 2. Isaia 64:1-12
  10. Cetatile Tale cele sfinte sunt pustii; Sionul este pustiu, Ierusalimul, o pustietate!
  11. Casa noastra cea sfanta si slavita, in care parintii nostri cantau laudele Tale, a ajuns prada flacarilor, si tot ce aveam mai scump a fost pustiit.
  O Doamne ,cuvantul Tau este adevarat si se implineste si azi ca si in trecut caci Tu nu te schimbi ,Esti acelasi ieri ,azi si in veci.

  Nu-i de mirare ca bisericile sunt reci ,caci in ziua de azi au ajuns case de petreceri si afaceri (vorbesc de culte) si nu de rugaciuni ,vindecari divine marturii sfinte , Duhul Sfant nu are nimic deaface cu bisericile de azi cum nu a avut cu cele din timpul Lui Isus cand era in trup pe pamant.
  Marcu 1:38-45.
  Din vechime s-a vestit ca bisericiile vor fi pustiite.
  Va voi lasa cetatile pustii, va voi pustii locasurile sfinte si nu voi mai mirosi mirosul placut al tamaiei voastre. (Lev.26:31)
  De ce? pentyru ca bisericile de azi ca si cele din trecut au ajuns o casa de afaceri si afaceristi si Duhul sfant nu este in ele.Domnnul Isus Hristos a fost impotriva dogmelor si doctrinelor bisericesti si pentru aceasta a fost gasit vinovat si l-au dus la moarte ca pe un talhar ,tocmai ei care propovaduiesc cuvantul Lui Dumnezeu l-au scos afara din biserica si l-au omorat pe Autorul acestui cuvant si L-au invinovatit pe Dumnezeu ,pentru ca nu-i de acord cu dogmele si doctrinele lor bisericesti.
  Dumnezeu nu accepta ca cuvantul Lui sa fie o sursa de afaceri in biserici si sa fie pus in cantece ca sa se imbogateasca cantaretii pentru Numele Lui. Timpul si vremurile de har se vor termina si mare pedeapsa vor lua cei care s-au imbogatit pe seama Numelui Domnului si nu vor avea drept de recurs la sentinta data de DUMNEZEU,de aceea bisericiile se vor racii si vor fi golite.
  Mica 6:1-16,
  9. Glasul Domnului striga cetatii, si omul intelept se teme de Numele Tau: „Ascultati pedeapsa si pe Cel ce o trimite!
  10. Mai sunt in casa celui rau comori nelegiuite si blestemata efa mica?
  11. Pot socoti Eu curat pe cel ce are o cumpana nedreapta si greutati strambe in sac?
  12. Pentru ca bogatii lui sunt plini de silnicie, locuitorii lui spun minciuni, si limba lor este numai inselatorie in gura lor,
  13. de aceea si Eu te voi lovi cu suferinta, te voi pustii pentru pacatele tale. Amin
  Pastorii vor semana cuvantul ,dar nu vor secera nici un crestin mantuit pentru ca ei s-au imbogatit pe urma lor si in loc sa-i increstineasca in adevar si sfintire ,ei i-au folosit in afacerile lor bisericesti.
  Doamne indurate si ai mila de noi !
  (parerea mea)

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: