EDITORIALE

Devoțional | Slujiți-vă unul pe altul în căsnicie

Te îndemn să așezi acțiuni în spatele dragostei tale.

Nevestelor, fiţi supuse bărbaţilor voştri, cum se cuvine în Domnul. Bărbaţilor, iubiţi-vă nevestele şi nu ţineţi necaz pe ele. – Coloseni 3:18-19

Soțului meu, Dave, îi place ca dimineața să mănânce salată de fructe. Într-o dimineață, Domnul m-a încurajat să fac o salată de fructe pentru soțul meu.

Problema a fost că eu nu doream să îi fac o salată de fructe. Eu mă gândeam: „De ce trebuie să fac întotdeauna acest lucru pentru el?” Cu răbdare, Domnul mi-a adus aminte că a-mi sluji soțul în acest mod era de fapt o slujire pentru El.

Mă întreb câte căsnicii ar fi salvate de la divorț dacă soții și soțiile ar fi dispuși să arate dragoste, slujindu-se unul pe altul. Se pare că astăzi toți doresc să fie „liberi” și Isus chiar ne-a făcut liberi cu adevărat. Totuși, El nu a intenționat niciodată să folosim această libertate în mod egoist. El dorește ca noi să ne slujim partenerul în dragoste.

CITESTE MAI MULT: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14379-devotional-slujiti-va-unul-pe-altul-in-casnicie?fbclid=IwAR1Yq50uehwKk_e5etvBwohyQ0zkFQDWAZELKk1rrz8ZhUi3tduLofbhdug

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: